Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova se luptă cu Lille pentru un atacant portughez.”E un diamant în stare brută!”. Vezi ce poate face

VIDEO | Craiova se luptă cu Lille pentru un atacant portughez.”E un diamant în stare brută!”. Vezi ce poate face
Comentarii

Preşedintele Craiovei, Sorin Cârţu a fost în această perioadă în Portugalia pentru a urmări la lucru mai mulţi fotbalişti.

Printre jucătorii care au atras atenţia oltenilor se află şi Norberto Bercique Gomes Betuncal sau pe scurt, ”Beto”. Fotbalistul care evoluează la Clube Olimpico de Montijo este descris de preşedintele clubului drept ”un diamant în stare brută”, iar Foot Mercato scrie că de el este foarte interesată şi gruparea de primă ligă franceză, OSC Lille.

”Lille îl urmăreşte de câteva săptămâni constant. Beto este mulţumit, pentru că Lille îi oferă toate condiţiile necesare progresului. Înainte de a fi un fotbalist foarte bun, el este un tip foarte ok, un om extraordinar” spune preşedintele clubului Montijo, Sandro Giovetti. ”Din punct de vedere fizic, Beto este foarte puternic. Dar, mai mult decât atât, este foarte rapid şi foarte tehnic, ceea ce este destul de rar pentru un fotbalist care măsoara 1.94 centimetri. Este un diamant în stare brută. Foarte bun pe contraatac şi excelent în faţa porţii. În plus este un băiat care munceşte mult şi care e extrem de umil” a mai declarat preşedintele clubului portughez.

Pe lângă interesul grupării din Ligue 1, de Beto se mai interesează U Craiova, dar şi alte cluburi din Anglia şi Cipru. El a fost deja chemat la teste de formaţia franceză, după ce în actuala stagiune a marcat de 20 de ori în 31 de meciuri.

Afla mai multe despre: betocraiovalille 

viewscnt
Articole similare