Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova tocmai a făcut anunţul: "El este cel mai aproape de a pleca" Jucătorul vizat pentru un transfer

VIDEO | Craiova tocmai a făcut anunţul: "El este cel mai aproape de a pleca" Jucătorul vizat pentru un transfer
Comentarii

Nicuşor Bancu este următorul jucător pentru export al oltenilor. Conducerea clubului nu crede că se va despărţi în această iarnă de Alexandru Mitriţă, pentru care oltenii nu poartă negocieri în acest moment.

Ivan, Vătăjelu şi Băluţă au fost cei mai importanţi jucători ai Craiovei care au plecat afară în ultimii ani. Următorul pe listă ar putea fi Bancu. 
 
"În mod normal este rândul lui Bancu să plece, în cazul în care va veni o ofertă bună el va avea prioritate la un transfer în străinătate, dar sperăm ca această ofertă bună să vină la vară, pentru că ne dorim să continuăm în aceeaşi formulă cel puţin până la finalul campionatului. A fost un comunicat de presă din partea clubului acum 3-4 zile în care am explicat clar poziţia noastră, nu se poartă negocieri pentru transferul lui Mitriţă în acest moment cu nicio echipă" a lămurit situaţia directorul sportiv Ovidiu Costeşin. 
 
Deşi au prins la prima vedere cel mai facil adversar în sferturile Cupei, alb-albaştrii nu sunt nici aşa mulţumiţi.  
 
"Sincer, ne doream un alt adversar, aveam un alt adversar favorit, nu putem să ne văităm de ce au decis astăzi sorţii. Însă trebuie să fim atenţi, să nu facem aceleaşi greşeli pe care le-a făcut Dinamo, să nu tratăm adversarul de sus şi în afară de echipa gazdă vom avea un adversar în frigul de la Miercurea Ciuc. Important e că vom juca la Miercurea Ciuc şi sper să ne calificăm mai departe" a încheiat oficialul celor de la U Craiova. 
 

Afla mai multe despre: u craiovamitriţăbancucsikszereda 

viewscnt
Articole similare