Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova, victorie chinuită cu Sepsi! Golul senzaţional marcat de Gustavo îi readuce pe olteni în lupta pentru titlu

VIDEO | Craiova, victorie chinuită cu Sepsi! Golul senzaţional marcat de Gustavo îi readuce pe olteni în lupta pentru titlu
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat cu 1-0 meciul cu Sepsi şi a reintrat cu şanse importante în lupta la titlu! Unicul gol al partidei a fost reuşit de Gustavo, cu un şut senzaţional dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri.

Universitatea Craiova a reuşit să câştige a patra partidă consecutivă disputată pe noul ”Ion Oblemenco”, iar trupa din Bănie a reuşit să profite de egalul dintre FCSB şi CFR Cluj.

Oltenii lui Mangia au învins-o cu 1-0 pe Sepsi, într-o confruntare la care au asistat peste 12.000 de spectatori. Golul victoriei a venit după o oră de joc, atunci când Gustavo a reuşit să-l învingă pe Râmniceanu cu un şut senzaţional dintr-o lovitură liberă de la aproape 35 de metri.

Craiova putea să-şi dubleze avantajul, dar arbitrul Antonie n-a văzut un penalty clar în minutul 81, atunci când Viera îl faultează clar în careu pe Burlacu.

În urma acestei victorii, Universitatea Craiova face 47 de puncte şi ajunge la patru lungimi în spatele FCSB-ului şi la şase puncte distanţă de liderul CFR Cluj.

VIDEO | CRAIOVA - SEPSI 1-0 (Gustavo 62)

ECHIPELE DE START:

CRAIOVA: Mitrovici - Popa, Kelici, Ferreira - Martici, Mateiu, Zlatinski, Briceag - Mitriţă, Băluţă, Gustavo
SEPSI     : Râmniceanu - Martinez, Viera, Jure, Daisuke - Rodriguez, Petrovikj - De Oliveira, Tandia, Hamed - Kuku

Min. 90+3: Fluier final.

Min. 81: Greşeală mare de arbitraj! Penalty clar neacordat pentru Craiova.

Min. 62: GOOOL CRAIOVA! Gustavo marchează dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri.

Min. 56: Mitriţă şutează slab dintr-o lovitură liberă.

Min. 46: S-a reluat partida.

Min. 45: Pauză la Craiova.

Min. 12: Ocazie URIAŞĂ pentru Sepsi! Jure nu reuşeşte să-l învingă pe Mitrovici.

Min. 6: Şutul lui Băluţă trece puţin pe lângă poarta lui Râmniceanu.

Min. 1: A început meciul.

De notat revenirea lui Alexandru Băluţă, cel mai valoros jucător din lotul Craiovei. Acesta a fost suspendat în partida cu Dinamo, scor 2-2. 

O singură înfrângere au suferit oltenii pe teren propriu în acest sezon, 2-5 cu FCSB (29 octombrie 2017), interval în care au mai înregistrat şase victorii şi patru rezultate de egalitate. CS U Craiova a marcat cel puţin un gol în fiecare dintre cele 11 jocuri disputate acasă.

Doar patru puncte au scos covăsnenii din cele 11 meciuri jucate din postura de vizitatori în actuala ediţie a Ligii 1 Betano, 2-0 la Iaşi şi 0-0 la Timişoara. Aceştia au marcat cel puţin o dată în cinci deplasări, dar au şi primit gol în nouă partide disputate departe de casă.

Întâlnirea din 19 septembrie 2017, Sepsi OSK - CS U Craiova 2-3 a fost singura confruntare directă dintre cele două echipe în principala competiţie internă din România. Tânărul Andrei Burlacu a deschis scorul în minutul 19, din pasa lui Mitriţă, Hadnagy a egalat la finalul primului sfert din repriza secundă, apoi Gustavo a transformat un penalty scos de Bancu (minutul 68), dar avantajul oltenilor a durat doar două minute, până când Astafei a fructificat assistul primit de la Patrick Petre. Scorul final a fost stabilit de Bancu, în minutul 80.

LIVE VIDEO CSU Craiova - Sepsi Telekom Sport 1

Eugen Neagoe va întâlni formaţia în tricoul căreia a cunoscut cele mai mari succese ca jucator, reuşind eventul în ediţia 1990-1991.

Ca adversar, antrenorul Neagoe s-a mai duelat o singură dată cu gruparea olteană, în sezonul 2016-2017, Poli Iaşi - CS U Craiova 2-1.

- Cu o medie de 8250 spectatori / meci, U Craiova ocupă prima poziţie în clasamentul spectatorilor.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: CS U Craiova - 24 ani şi 8 luni; Sepsi - 25 ani şi 5 luni.

Afla mai multe despre: csu craiovasepsiliga 1baluta 

viewscnt
Articole similare