Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova - Viitorul 1-2. Oltenii sunt la pământ. Autogol de senzaţie Mihăilă, Drăguş a adus victoria în minutele de prelungire

VIDEO | Craiova - Viitorul 1-2. Oltenii sunt la pământ. Autogol de senzaţie Mihăilă, Drăguş a adus victoria în minutele de prelungire

Fotbal intern

Comentarii

Într-un meci din ultima etapă din play-off, FC Viitorul a învins-o pe Craiova, în deplasare, scor 2-1.

CFR Cluj şi FCSB sunt primele două clasate din acest sezon, iar Viitorul a completat podiumul. Echipa lui Hagi avea nevoie doar de o remiză în Bănie pentru a-şi îndeplini obiectivul, dar a câştigat partida.

Craiova a deschis scorul după un sfert de oră de joc, prin Martic. Echipa lui Hagi nu a pus prea multe probleme, aşa că a primit o mână de ajutor din partea oltenilor. Mihăilă şi-a înscris un autogol de toată frumuseţea.

Imediat după, Ferreira a avut o intrare violentă la Cojocaru şi a fost eliminat direct. Goalkeeperul Viitorului şi-a salvat apoi echipa la lovitura de cap a lui Fedele. În prelungiri, Drăguş a dat lovitura de graţie, iar Craiova a încheiat sezonul pe locul al patrulea. Singura ei şansă pentru a participa în Europa League e ca Viitorul să câştige Cupa României.


U Craiova - FC Viitorul 1-2 (Martic 15' / Mihăilă autogol 70', Drăguş 90+2)

  • Craiova: Pigliacelli - Martic, Thiago, Acka, Bancu - Mateiu, Fedele, Cicâldău - Bărbuţ, Cristea, Mihăilă
  • Viitorul: Cojocaru - Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Băluţă. Vînă, Houri - Ianis Hagi, Rivaldinho, Drăguş

Min. 90+2: GOOOL Viitorul! Contraatac letal al elevilor lui Hagi, început şi finalizat de Drăguş. 

Min. 75: Ocazie Craiova! Cicâldău centrează, Fedele reia cu capul, iar Cojocaru este la post. 

Min. 73: Eliminare Craiova! Ferreira pleacă mai devreme la vestiare după un gest nesportiv la adresa lui Cojocaru. 

Min. 70: GOOOL Viitorul! Drăguş preia slab balonul, dar Mihăilă trimite puternic spre propria poartă, iar Pigiacelli nu a avut nicio şansă de a apăra. 

Min. 68: Ocazie mare Craiova! Oltenii au pus la cale un contraatac fulger. Mihăilă i-a dat o pasă excelentă a lui Fortes, care a întors rapid un fundaş, dar a şutat defectuos. 

Pauză la Craiova. 

Min. 42: Craiova marchează prin Mihăilă, dar tânăra speranţă a fotbalului oltean s-a aflat în poziţie de offside. 

Min. 28: Ocazie Craiova! Jucătorii de la Viitorul bâlbâie o minge în marginea careului, iar Bărbuţ prinde un şut cu efect, iar mingea se duce la mică distanţă pe lângă poartă. 

Min. 15: GOOOL Craiova! Ivan Martic trece foarte uşor de vână, şutează, mingea trece printre picioarele lui Cojocaru şi se opreşte în plasa porţii. 

Min. 2: Prima acţiune periculoasă. Fedele şutează, Cojocaru respinge, iar Craiova beneficiază de prima lovitura de colţ a partidei. 

A început meciul. 


U Craiova - FC Viitorul este singurul meci cu miză, din ultima etapă a play-off-ului. Înaintea acestei partide, cele două echipe se află la egalitate de puncte, câte 36. FC Viitorul are golaveraj mai bn şi se află pe poziţia a treia, iar oltenii ocupă poziţia a patra. Echipa lui Gică Hagi a câştigat meciul tur disputat la Ovidiu, cu scorul de 2-1, astfel că în cazul unei remize, va încheia campionatul pe poziţia a treia şi îşi va asigura prezenţa în cupele europene.

Totuşi, oltenii nu vor ieşi definitiv din cursa pentru cupele europene. Au nevoie ca Viitorul să câştige Cupa României în faţa Astrei, situaţie în care ocupanta locului 4 va merge în preliminariile Europa League.

U Craiova - FC Viitorul, de la 21:00, Telekom Sport 1

"Va fi, cred, un meci frumos, toate meciurile au fost interesante pentru că sunt două echipe care vo să joace. Va fi un meci foarte tare pentru ambele echipe, în joc este participarea în cupe şi se poate numi o finală. Sper ca de data asta să nu se mai marcheze multe goluri, aşa cum a fost în meciurile noastre, şi noi să fim pe locul 3. Mergem acolo să ne calificăm în cupele europene", a declarat secundul Viitorului, Cătălin Anghel, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, a declarat: "Sper să reuşim un meci bun, mai bun decât cel de la Viitorul, dar cel mai important e să marcăm, pentru că în meciul  de Cupă am avut ocazii, dar nu le-am fructificat. 

Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe foarte bine organizate şi care este pe val. Sper că sâmbătă vom fi mult mai puternici din toate punctele de vedere".

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare