Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craioveanu s-a trezit cu curcanii la uşă! Jerry Gane şi-a achitat un pariu vechi de ani de zile: "Supercadoul va fi victoria cu CFR Cluj!"

VIDEO | Craioveanu s-a trezit cu curcanii la uşă! Jerry Gane şi-a achitat un pariu vechi de ani de zile: "Supercadoul va fi victoria cu CFR Cluj!"
Comentarii

Gică Craioveanu a aşteptat zeci de ani pentru a-şi primi răsplata după un pariu câştigat. Jerry Gane trebuia să-i dea colegului său câte un curcan pentru fiecare pasă de gol primită. Şi s-a ţinut de cuvânt. Craioveanu s-a trezit în casă cu patru curcani.

"Nu mai vin la Craiova, vă dau cuvântul meu de om. Nu mai vin câţiva ani. Păi nu vedeţi? Mi-a adus Jerry patru curcani, naşul mi-a adus zaibăr. Nu, nu, nu. Nu e posibil. Mă întorc în Spania, să stau mai liniştit. (n.r - A venit şi ploconul) A venit şi ploconul, da, era cazul. Uite, Jerry s-a ţinut de cuvântul, balaurul. Cât e el de urât, dar s-a ţinut de cuvânt frumuşelul. Dar e unul ca el, vezi? Mai aşa, mai tuciuriu, care muşcă din adversar.

(n.r. - Ai putea să faci o firmă de curcani) Nu, că-i jumuleam pe toţi. N-aveam cum. dar uite, cu tricolorul, cu Craiova, foarte frumos. Nu-i iau în Spania, îi tăiem astă seară, duminică după meci, dacă dă dumnezeu să câştigăm", a spus Craioveanu.

Craioveanu a împlinit 52 de ani pe 14 februarie şi aşteaptă un cadou şi de la jucătorii Universităţii. "M-a sunat Mihai. Bă, Gicane, coboară, că ai o surpriză. Dar nu e posibil. Super cadoul va fi victoria cu CFR Cluj. Victoria cu CFR şi campionatul, că asta ar fi de senzaţie", a mai spus Craioveanu.

 

Afla mai multe despre: craioveanuu craiovacurcani 

viewscnt
Articole similare