Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Cred că meritam mai mult de la acest joc!” Viorel Moldovan, după meciul nebun cu Energeticianul: „Am controlat în totalitate”

VIDEO | ”Cred că meritam mai mult de la acest joc!” Viorel Moldovan, după meciul nebun cu Energeticianul: „Am controlat în totalitate”

Liga 2

Comentarii

Etapa intermediară din Liga 2 s-a încheiat cu o mare surpriză. Chindia avea nevoie de victorie pentru a termina turul pe primul loc, dar n-a reuşit să se impună în meciul de acasă cu Energeticianul.

Conduşi la pauză, după golul lui Tudorache, târgoviştenii au avut un prim sfert de oră perfect în partea secundă. Echipa lui Viorel Moldovan a întors rezultatul după reuşita lui Florea şi autogolul lui Ioniţă. Oaspeţii nu s-au resemnat însă. Vlad Rusu a marcat pentru 2-2 cu un sfert de oră înainte de final.

”Cred că meritam mai mult de la acest joc. L-am controlat în totalitate, ne-am creat ocazii, nu am reuşit la 2-1 să marcăm golul 3 şi să închidem meciul. Din păcate am pierdut două puncte importante în perspectiva promovării.

Noi am făcut eforturi deosebite pentru a crea condiţiile necesare să se dispute acest joc. Am avut o folie pusă pe teren încă de alalteieri. Terenul a fost foarte bun ţinând cont de condiţiile actuale”, a spus Viorel Moldovan la finalul partidei.

Chiar dacă a ajuns la 13 partide fără înfrângere, Chindia termină turul pe locul secund. Clasamentul la varf e foarte strâns, cu doar cinci puncte între lider şi ocupanta locului şase.

„L-am şi felicitat pe Viorel Moldovan pentru ce a creat aici, şi pentru echipa pe care a făcut-o. Era un mare plus pentru noi dacă reuşeam să câştigăm acest meci”, a spus Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: chindiaenergeticianulliga 2 

viewscnt
Articole similare