Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Crescut de PSG, parizianul Kinglsey Coman a marcat în finala UCL împotriva echipei sale de suflet. Francezul este cel mai tânăr debutant din istoria lui PSG!

VIDEO | Crescut de PSG, parizianul Kinglsey Coman a marcat în finala UCL împotriva echipei sale de suflet. Francezul este cel mai tânăr debutant din istoria lui PSG!

Bayern Munchen

Comentarii

Kingsley Junior Coman (24 de ani) a marcat primul gol al finalei UEFA Champions League.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani s-a născut la Paris şi a jucat între 2004 şi 2014 la formaţia din Capitala Franţei. Crescut de Academia lui PSG, Coman nu a avut milă de formaţia pe care a mărturisit că o iubeşte.

Kinglsey a marcat primul gol al finalei UEFA Champions League şi a deschis drumul echipei sale actuale, Bayern Munchen, spre trofeul UCL.

A fost golul cu numărul 33 pentru Coman în tricoul echipei bavareze, în cele 160 de meciuri în care a evoluat până acum pentru Bayern. Reuşita lui Coman a însemnat golul 500 pentru Bayern Munchen în Liga Campionilor. Este o cifră pe care au mai atins-o doar Real Madrid (567 de goluri) şi Barcelona (517 goluri).

Interesant este că Kinglsey a debutat în fotbalul mare tot la PSG. Este cel mai tânăr debutant din istoria grupării pariziene, evoluând pentru prima dată în tricoul lui PSG la numai 16 ani, 8 luni şi 4 zile. Parinţii săi sunt născuţi în Guadeloupe, iar tatăl său este un mare suporter al parizienilor.

Kingsley Coman are 22 de selectii pentru naţionala Franţei şi 4 goluri marcate. A mai jucat pentru Juventus timp de trei ani, iar la Bayern joacă din 2017.

Afla mai multe despre: kinglsey coman 

viewscnt
Articole similare