Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Crina Pintea despre celebrul ceremonial al ceaiului, descoperit în Japonia: ”Mi-a plăcut foarte tare!” Ce spune despre următorul amical al ”tricolorelor”

VIDEO Crina Pintea despre celebrul ceremonial al ceaiului, descoperit în Japonia: ”Mi-a plăcut foarte tare!” Ce spune despre următorul amical al ”tricolorelor”

Handbal

Comentarii

Crina Pintea a vorbit despre momentul de relaxare din Japonia şi vizita la un liceu din localitate, dar a analizat şi ultimul meci amical al fetelor, precum şi pe următorul contra Olandei.

Între antrenamente şi meciuri amicale, naţionala feminină de handbal are şi momente de relaxare în Japonia. Româncele au mers în vizita la un liceu, ca să înveţe de la japonezi celebrul ceremonial al ceaiului: ”Mi s-a părut foarte amuzant să desenez tot felul de litere, de nume, de cuvinte... a fost foarte interesant, mi-a plăcut foarte tare. Chiar am zis că se vede că am lipsit la ora de desen. A fost foarte fain.  Asta înseamnă respect, iar asta îseamnă noroc. De fapt, fără să ştiu le-am desenat” a mărturisit Crina Pintea, starul CSM-ului din Bucureşti.

România a câştigat cu scorul de 25-23 împotriva echipei de handbal de primă ligă din Japonia, Omron: ”Ce a fost interesant, că am întâlnit o echipă care a jucat într-o viteză foarte mare. Şi ne-a ajutat foarte mult să ne mişcăm. Adică a fost altceva. Şi a fost ok pentru că a jucat toată lumea. Am încercat să punem la punct combinaţii, apărarea, am încercat şi plus unu.... a fost bine pentru noi să ne pregătim pentru ce urmează” a explicat Crina Pintea. Ea a vorbit şi despre următorul amical al tricoloarelor, contra Olandei: ”Meciul cu Olanda bineînţeles o să fie diferit, o să fie mai pe stilul nostru. Îmi doresc să jucăm toate, din nou să punem în practică ultimele detalii şi să ne şi iasă. Îmi doresc din tot sufletul ca meciul de mâine să ne ajute să ne înţelegem din ce în ce mai bine pentru meciul de sâmbătă” a mai adăugat Pintea. România debutează sâmbătă la Campionatul Mondial de Handbal, împotriva Spaniei. Partida va fi în direct la Telekom Sport de la ora 11:00

Programul României la Campionatul Mondial de Handbal 2019 - Japonia 2019

România - Spania, 30 noiembrie, live pe Telekom Sport, de la 11:00 (ora României)
România - Senegal, 1 decembrie, live pe Telekom Sport, de la 11:00
România - Kazakhstan, 3 decembrie, live pe Telekom Sport, de la 12:00
România - Muntenegru, 4 decembrie, live pe Telekom Sport, de la 08:00
România - Ungaria, 6 decembrie, live pe Telekom Sport, de la 12:00

Afla mai multe despre: crina pintea 

viewscnt
Articole similare