Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Crina Pintea, după meciul fenomenal făcut contra lui CSM Bucureşti: ”Nu pot să spun că-mi pare rău, aş minţi”

VIDEO | Crina Pintea, după meciul fenomenal făcut contra lui CSM Bucureşti: ”Nu pot să spun că-mi pare rău, aş minţi”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut cu 36-27 în deplasarea de la Gyor, într-o partidă în care Crina Pintea a avut o evoluţie extraordinară pentru echipa maghiară.

Crina Pintea a fost cea mai bună jucătoare a lui Gyor, în victoria categorică în faţa lui CSM Bucureşti, scor 36-27. Jucătoare de 28 de ani a marcat nu mai puţin de 9 goluri şi spune că este extrem de fericită:

”Nu pot să spun că-mi pare rău, pentru că aş minţi. Mă bucur că am reuşit să-mi fac treaba şi să-mi ajut echipa. Trăiesc visul meu şi nu pot decât să mă bucur. Aşa jucăm de când sunt aici, împărţim timpul, aşa se procedează. Însă eu mi-am propus să-mi fac treaba mai mult de 100% de fiecare dată când intru.

Ideea este că noi, aici, suntem foarte motivate, ne dorim foarte mult să jucăm la victorie, tot timpul, atât în campionat, cât şi în Champions League. Astăzi, probabil că CSM a avut o zi foarte proastă. Ideea este că la CSM sunt foarte multe jucătore foarte valoroase, care se pot motiva, dar noi astăzi am jucat la victorie şi ne-a ieşit”, a declarat Crina Pintea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: crina pinteagyoncsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare