Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Balaj analizează cea mai controversată fază din partida dintre Dinamo şi Voluntari: ”Pe vremea mea se proceda altfel” | EXCLUSIV

VIDEO | Cristi Balaj analizează cea mai controversată fază din partida dintre Dinamo şi Voluntari: ”Pe vremea mea se proceda altfel” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Neluţ Roşu crezuse că a egalat în finalul meciului cu Dinamo, încheiat 3-2, însă reuşita sa a fost anulată de centralul Iulian Dima.

Dinamo a reuşit să treacă de Voluntari în prima etapă a noului sezon, scor 3-2. Sorescu a fost eroul echipei, marcând toate golurile ”câinilor”, care au jucat fără niciun jucător străin în teren pentru prima dată în ulitmii 11 ani. Problemele financiare continuă în Ştefan cel Mare, dar susţinerea fanilor împinge echipa mai departe.

Deşi până la urmă ”câinii” au plecat acasă cu toate punctele, finalul partidei nu a fost lipsit de emoţii. Neluţ Roşu a marcat în minutul 89, însă reuşita sa a fost anulată, deoarece a provenit direct dintr-o minge de arbitru şi nu a fost atinsă de niciun alt jucător, aşa cum a explicat expertul Telekom Sport, Cristi Balaj.

VIDEO cu golul anulat

Cristi Balaj analizează cea mai controversată fază din partida dintre Dinamo şi Voluntari

”Pe vremea mea se acorda golul pentru că mingea intră în joc, că atinge pământul. Doar că, s-au modificat regulile jocului legat de mingea de arbitru, pentru că acum nu mai participă doi jucători de la fiecare echipă, doar un jucător al unei echipe participă.

Deci mingea, în situaţia în care mingea intră în joc, adică atinge solul, dacă ea nu a fost atinsă de doi jucători şi a intrat în poarta adversă, atunci se va relua jocul cu lovitură de la poartă, cum s-a şi reluat.

Dacă mingea ar fi fost trimisă de portar în poartă, ar însemna că au atins-o executantul şi portarul, deci avem doi jucători care au atins mingea”, a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: neluţ roşugol anulat roşugol anulat voluntaridinamo voluntariliga 1cristi balaj 

viewscnt
Articole similare