Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Balaj îl propune pe Alexandru Tudor la şefia CCA: ”Nu există niciun alt arbitru care să fi avut moralitatea sau cariera lui Tudor”

VIDEO | Cristi Balaj îl propune pe Alexandru Tudor la şefia CCA: ”Nu există niciun alt arbitru care să fi avut moralitatea sau cariera lui Tudor”

Fotbal

Comentarii

Cristi Balaj a fost provocat de moderatorul emisiunii Minutul 91, Dan Udrea, să vorbească despre fostul său coleg Alexandru Tudor şi despre retragerea acestuia din arbitraj. Momentul a declanşat un monolog impresionant, în care Balaj a vorbit la superlativ despre arbitrul şi omul Alexandru Tudor, dar şi o propunere extrem de interesantă

”Nu sunt de acord cu cei care au spus că e cel mai corect sau a fost mai corect. Nu eşti corect sau eşti hoţ. Eşti sau nu. Cel mai corect e pleonasm” spune Cristi Balaj.

Fostul mare arbitru român crede că Alexandru Tudor este o soluţie excelentă pentru Comisia Centrală de Arbitri: ”Mi-aş dori şi ar merită să vină la CCA pentru că CCA nu are nicio persoană care să fi avut moralitatea sau fi avut cariera lui Sandu Tudor.  Sper să nu gaseaca motive. Ştiu că unora le e frică că Tudor le va lua locul, dar în comparaţie cu Sandu care a promovat de pe locul 23 când s a hotărât că vor promova 4 arbitrii în Liga I. Tudor a promovat la excepţional, Deaconu a promovat de pe locul 23.  Sandu Deaconu a promovat după o negociere. Mircea Sandu... Arbitrajul a primit ceva că Deaconu să fie promovat pe lista FIFA” a explicat Cristi Balaj.

Afla mai multe despre: cristi balajccaalexandru tudor 

viewscnt
Articole similare