Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Cristi Balaj s-a dezlănţuit în direct. Cui îi dă dreptate fostul arbitru în disputa Coman-Kovacs: "Hai, serios! Cum adică?"

VIDEO | Cristi Balaj s-a dezlănţuit în direct. Cui îi dă dreptate fostul arbitru în disputa Coman-Kovacs: "Hai, serios! Cum adică?"

Fotbal

Comentarii

Fostul arbitru Cristi Balaj a fost extrem de tranşant, duminică seară, în cadrul emisiunii "Sport Center", în legătură cu dialogul inedit pe care l-au avut în prima repriză, fotbalistul celor de la FCSB, Florinel Coman, şi arbitrul partidei, Istvan Kovacs.

Fostul mare arbitru român, Cristi Balaj a fost foarte revoltat de modul în care fotbalistul Florinel Coman şi-a permis să negocieze relaţia sa cu arbitrul partidei, Istvan Kovacs. Jucătorul FCSB-ului a mers la central să-l tragă la răspundere pentru faptul că nu i-a acordat lovitură de la 11 metri. Într-un dialog cu moderatorul emisiunii, Cristi Balaj a devenit un car de nervi, atunci când Tudor Silviu Samuilă i-a spus că jucătorul are dreptul să ceară explicaţii pentru ceva ce arbitrul a greşit. De asemenea, Balaj nu îi dă dreptate nici lui Istvan Kovacs pentru modul în care i-a răspuns internaţionalului de tineret.
 
Cristi Balaci.: Dar e treaba lui să ia la rost arbitrul? E treaba unor jucători să ia la rost arbitrul? Hai serios!
Tudor Silviu Samuilă: Dacă nu a făcut nimic?
C.B.: Hai serios...e treaba unui jucător să ia la rost arbitrul?
T.S.S.: Dacă nu a făcut nimic şi este nevinovat...
C.B.: Deci jucătorul stabileşte dacă este nevinovat  sau nu?!
T.S.S.: Păi dacă el se simte neîndreptăţit?
C.B.: Păi dacă se simte neîndreptăţit e treaba lui să ia la rost un arbitru?!
T.S.S.: L-a întrebat: asta este simulare?
C.B.: Păi şi îl iei la rost îl întrebi..
T.S.S.: Dar cum eu stau drepţi?!
C.B.: Dar ce este arbitrul? Profesor?  Nu este treaba unui jucător să vină la arbitru ca să-i ceară socoteală şi nu are voie niciodată un arbitru să folosească asemenea cuvinte. Dacă un arbitru dă la un meci, Milan-Barcelona sau ce meci o fi, simulare...jucătorul nu are dreptul să vină să ceară scocoteală.
 

 

VIDEO | Cristi Balaj s-a dezlănţuit după meciul "U" Craiova - FCSB. Cui dă dreptate fostul arbitru în "disputa" Coman-Kovacs? "Hai serios! Cum adică?"

În minutul 9, centralul partidei de pe Ion Oblemenco l-a sancţionat pe Florinel Coman pentru simulare, după un duel cu Renato Kelic în careul de 16 metri al oltenilor, decizie care l-a nemulţumit pe jucătorul roş-albaştrilor. "A fost simulare asta?", a întrebat Florinel Coman, Kovacs refuzând să îi dea explicaţii jucătorului de la FCSB. "Dispari!", a replicat, scurt, arbitrul.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe