Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Bărbuţ după egalul cu Sepsi: ”Am ratat foarte multe penalty-uri, probabil că e vorba de lipsă de concentrare”

VIDEO | Cristi Bărbuţ după egalul cu Sepsi: ”Am ratat foarte multe penalty-uri, probabil că e vorba de lipsă de concentrare”
Comentarii

Formaţia CS Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, contând pentru etapa a XV-a a Ligii I. Craiovenii au ratat un penalti în prima repriză şi au jucat în 10 din minutul 58, după eliminarea lui Mitriţă.

Bărbuţ, marcatorul golului oltenilor nu-şi explică penalty-urile ratate de echipa sa în acest sezon: ”Am ratat foarte multe penalty-uri, cred că este vorba de lipsă concentrare. Asta este, sper ca la următoarele antrenamente să exersăm mai mult şi să profităm pe viitor de acest avantaj” a explicat fotbalistul Universităţii la final, pentru Telekom Sport.

Legat de eliminarea lui Alexandru Mitriţă, fotbalistul oltean a spus: ”Nu am văzut faza lui Mitriţă, dar arbitri nu prea dau aşa uşor penalty. Nu credeam că e posibil să primească două galbene pentru simulare. El nu a cerut nimic. E păcat, este căpitanul nostru şi l-am pierdut pentru următoarele meciuri”

Bărbuţ regretă că în ciuda golului marcat, formaţia sa nu a reuşit să câştige cele trei puncte: ”Ei s-au apărat foarte bine, ne-au închis toate spaţiile şi ne-a fost foarte greu. I-am prins desfăcuţi pe final şi am marcat. Dar îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, puteam să fim mai atenţi” a încheiat fotbalistul în vârstă de 23 de ani.

Afla mai multe despre: cristi bărbuţu craiova 

viewscnt
Articole similare