Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Ganea prezentat oficial la Numancia: ”Dorinţa mea a fost să joc pentru Athletic, dar lucrurile nu au decurs aşa cum voiam”

VIDEO | Cristi Ganea prezentat oficial la Numancia: ”Dorinţa mea a fost să joc pentru Athletic, dar lucrurile nu au decurs aşa cum voiam”

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român, Cristi Ganea a fost prezentat oficial la Numancia, noua sa echipă. Ganea va juca cel puţin până în vară pe Estadio de Los Pajaritos.

Alături de Cesar Palacios, directorul sportiv al Numanciei, românul a vorbit pentru prima dată în calitate de jucător al Numanciei: ”Şi-a dorit să ajungă la noi. E un fotbalist cu experienţă şi cred că ne va prinde forte bine. E o mutare avantajoasă pentru toate părţile. Ganea vrea să ne ajute, iar noi suntem convinşi că o poate face. Am decis să acţionăm imediat ce am aflat că poate fi transferat. Este un fotbalist important, cu experienţă” a declarat Palacios, omul care face transferurile la Numancia.

 

 

”Antrenorul mi-a cerut să joc ceea ce ştiu, mi-a promis libertate în joc. Obiectivul e clar, trebuie să promovăm. Traictoria mea a fost diferită. Am început ca extremă, apoi am jucat la mijlocul terenului, dar în România am jucat ca fundaş stanga. La Athletic am evoluat ca fundaş, dar şi ca extremă, iar cel mai bine pot să spun că mă simt ca fundaş lateral”

”Am câştigat campionatul în România, am evoluat pentru echipa naţională, deci da cred că pot spune că am experienţă. Dorinţa mea a fost să joc pentru Athletic, dar circumstanţele au fost diferite, nu aşa cum le aşteptam eu. Am venit la Numancia cu sufletul şi am fost foarte bine primit. Îi ştiu pe jucătorii basci de aici, cu Guillermo şi Medina am fost coechipier la naţionala bască. Cred că mă va ajuta mult prezenţa lor aici. Eu sunt la dispoziţia antrenorului şi în acest moment sunt gata de joc. M-am pregătit constant în ultima vreme, pot intra oricând pe teren” a spus Cristi Ganea la prezentarea oficială la Numancia.

Numancia este antrenată de bascul Aritz López Garai, iar în sezonul trecut s-a luptat de asemenea pentru promovarea în Primera Division. În actuala ediţie de campionat, gruparea roş-albastră ocupă locul 14, la 14 puncte de locurile de baraj. Numancia avea ca obiectiv promovarea în La Liga. Cristi Ganea va evolua la Numancia cu numărul 7 pe tricou.

Afla mai multe despre: cristi ganeanumancia 

viewscnt
Articole similare