Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Ganea, trist la ultimul meci pentru Viitorul Constanţa. "Îmi pare rău că nu am obţinut cele trei puncte. Rămân dator faţă de club"

VIDEO | Cristi Ganea, trist la ultimul meci pentru Viitorul Constanţa. "Îmi pare rău că nu am obţinut cele trei puncte. Rămân dator faţă de club"

Farul Constanța

Comentarii

Cristi Ganea a evoluat pentru ultima dată pentru Viitorul Constanţa în acest sezon, în remiza de sâmbătă, scor 3-3, de pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe. "Ganezul" se va întoarce la clubul de care aparţine, Athletic Bilbao.

UPDATE | Viitorul a anunţat oficial despărţirea de jucătorul Cristian Ganea, pe site-ul oficial al clubului: 

"Meciul din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, a fost ultimul pentru fundaşul stânga Cristian Ganea în tricoul formaţiei noastre.
Revenit sub formă de împrumut de la Athletic Bilbao la începutul acestui an, Cristi Ganea a evoluat în toate cele zece partide pentru FC Viitorul Constanţa, reuşind să înscrie unul dintre cele mai frumoase goluri din 2020 în Liga 1, în partida câştigată în deplasare cu Academica Clinceni, scor 3-2.
Cristi Ganea va reveni de la 30 iunie la Bilbao, acolo unde îi dorim să evolueze cât mai mult pentru formaţia bască.
Mulţumim Cristi Ganea şi mult succes în continuare !
"


Viitorul Constanţa a reuşit doar un egal la Sfântu Gheorghe, scor 3-3, după ce a condus cu 3-1, sâmbătă, într-o partidă din etapa a 6-a a play-out-ului şi şi-a luat "la revedere" la unul dintre jucătorii emblematici ai clubului, Cristi Ganea, căruia îi va expira împrumutul de la Athletic Bilbao şi se va întoarce în Spania. Reîntors la Viitorul în iarnă, Ganea a bifat 10 meciuri în Liga 1, reuşind să marcheze şi un gol.

"Ne pare rău că nu am putut să obţinem cele 3 puncte. Vreau să le mulţumesc celor de la Viitorul, pentru că au avut încredere în mine şi m-au adus înapoi. Eu mi-am dorit foarte mult să vin la acest club, pentru că este clubul care m-a crescut. Mereu o să rămân dator faţă de ei, am încercat să-i ajut cât s-a putut în meciurile acestea şi îmi pare rău, într-un fel, că o să plec", a declarat Ganea, la finalul partidei cu Sepsi.

Cristi Ganea s-a transferat la Athletic Bilbao în vara anului 2018, de la Viitorul Constanţa, în schimbul a 1 milion de euro, însă nu a reuşit să se impună şi a bifat doar 67 de minute, fiind împrumutat la Numancia, iar acum la Viitorul. Acesta se va întoarce în Spania unde va pregăti sezonul viitor, cu speranţa că va reuşit să-şi câştige locul în lotul lui Gaizka Garitano.

"Mai am un an de contract cu ei, voi încerca să dau totul la antrenamente, să fac pregătirea de vară cât mai bună şi sper să prind lotul şi să joc. Vreau să rămân cât mai mult afară, în Spania, în primul rând, pentru că acolo am crescut, ştiu limba, ştiu fotbalul de acolo şi cred că pot să fac faţă acolo", a completat Cristi Ganea.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare