Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cristi Manea, dezvăluiri INCREDIBILE: ”Nu am vrut să ajung la FCSB, dar nu am avut ce să fac”

VIDEO Cristi Manea, dezvăluiri INCREDIBILE: ”Nu am vrut să ajung la FCSB, dar nu am avut ce să fac”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al primei etape a play-off-ului Ligii I. La finalul meciului, Cristi Manea a făcut câteva declaraţii surprinzătoare.

Cristi Manea, fundaşul CFR-ului a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare la finalul meciului. Internaţionalul de tineret, care a trecut şi prin curtea FCSB-ului a mărturisit că el nu şi-a dorit să ajungă la echipa patronată de Gigi Becali, dar că a fost cumva pus în faţa faptului împlinit.

”Nu am optat eu, nu a fost decizia mea să merg acolo. Cei de care aparţin au acceptat o ofertă din partea lor şi eu nu am avut de ales, de aceea am ajuns acolo. Eu sunt bucuros că am reuşit să bifez toate aceste meciuri într-o perioadă scurtă de timp, pentru că aveam nevoie. Înainte de unele mă dureau foarte tare picioarele, dar am tras de mine şi mă simt foarte bine acum” a explicat Cristi Manea. 

Cotat la 3.2 milioane de euro, Cristi Manea (22 de ani) a jucat doar 4 meciuri pentru FCSB, acolo unde devenise doar rezerva lui Creţu. Lateralul dreapta are 83 de meciuri pentru CFR Cluj, formaţie unde pare că şi-a regăsit cadenţa. Sub comanda lui Dan Petrescu, Manea a avut din nou evoluţii apreciate şi rămâne unul dintre fundaşii dreapta constanţi din fotbalul românesc

”Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine când sunt băgat, pentru că echipa are nevoie de jucători care muncesc, nu numai de jucători tehnici.Am arătat în această seară că indiferent dacă jucăm bine sau nu, noi câştigăm şi asta mă bucură” a mărturisit el după meciul cu Astra.

”Ne-au pus ceva probleme, pentru că au avut nişte jucători foarte tehnici, mai ales la mijlocul terenului. Important e că ne-am apărat bine. Cred că a fost un penalty foarte uşor acordat. Nu am văzut bine, dar prea uşor a căzut” a mai completat fundaşul CFR-ului.

Afla mai multe despre: cristi maneacfr cluj 

viewscnt
Articole similare