Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cristi Pustai, nervos după ultimul meci din Liga 2: "Merge omul ăsta şi lasă la biserică jumătate din barem?". Ce l-a deranjat pe antrenor

VIDEO Cristi Pustai, nervos după ultimul meci din Liga 2: "Merge omul ăsta şi lasă la biserică jumătate din barem?". Ce l-a deranjat pe antrenor

Liga 2

Comentarii

Antrenorii Cristi Pustai şi Ianis Zicu au oferit primele reacţii după Dunărea Călăraşi - Farul Constanţa, scor 1-1, în Liga 2.

VIDEO | Dunărea Călăraşi - Farul Constanţa 1-1. Rezultatele zilei din Liga 2

Antrenorul Dunării Călăraşi. Cristi Pustai, s-a supărat pe centralul Marius Omuţ pentru penalty-ul acordat Farului înainte de pauză: "Merge omul ăsta şi lasă la biserică jumătate din barem dacă greşeşte? Ce să fac? Mai bine tac, pentru că vine meciul următor şi nişte colegi, nişte cavaleri, o să arbitreze tot aşa. Prefer şi am preferat de ani să tac din gură, să nu comentez arbitrajul. Nu poţi să strici un joc în minutul 44, când mai era un minut, e ceva despre care nu eşti sigur, e şi departe de joc. 

Bineînţeles că avem şi noi şansa noastră (n.r. - în meciul din Cupa României cu Dinamo), e Dinamo, e un brand, trebuie respectat, dar cupa e o competiţie surpriză.  E un punct câştigat pe terenul unei echipe foarte bune", a spus la final Cristi Pustai.  

Inclusiv Cristi Bud a fost deranjat de lovitura de pedeapsă: "Meritam  din plin să câştigăm, e păcat de munca noastră pentru că muncim o lună două şi vine dă penalty-ul ăla. Să ne dea în cap pentru că nu poţi să dai asemenea penalty, dacă a fost, da! Dar n-ai cum să dai asemenea penalty", a declarat atacantul Dunării Călăraşi.  

"E un punct câştigat pe terenul unei echipe foarte bune. Cred că nici pe noi, nici pe Călăraşi, nu ne avantajează acest rezultat. A fost un meci cu intensitate bună şi cred că băieţii merită felicitaţi. Şi ai noştri, şi ai lor. Trebuia să fim mai lucizi în ultima treime, deciziile finale nu le-am interpretat cum trebuie ca să avem mai multe ocazii. Trebuie să facem puncte în continuare să intrăm în play-off. Mai sunt patru meciuri, 12 puncte în joc şi trebuie să obţinem minimum opt puncte ca să putem să sperăm la play-off", a declarat tehnicianul Farului, Ianis Zicu. 

Arbitru: Marius Omuţ (Satu Mare); Asistenţi: Gero Szabo (Cluj-Napoca) şi Ovidiu Timar (Oradea); Rezervă: Sergiu Mavriche (Bacău); Observatori: Petre Radu (Bucureşti) şi Adrian Petre (Buzău).

Celelalte rezultate ale zilei din Liga 2

  • Aerostar Bacău - Unirea Slobozia 0-2
  • Miercurea Ciuc - CSM Reşiţa 2-0
  • CSM Slatina - CS Mioveni 0-0
  • Dunărea Călăraşi - Farul Constanţa 1-1

VIDEO Prima repriză din Dunărea Călăraşi - Farul 1-1

VIDEO A doua repriză din Dunărea Călăraşi - Farul 1-1

Afla mai multe despre: cristi pustaidunarea calarasiianis zicufarul constanta 

viewscnt
Articole similare