Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Tănase a slăbit, dar recunoaşte că încă nu e în formă: "E greu să joci în prima ligă". Ce spune despre naţională: "Cred că selecţionerul are ochi"

VIDEO | Cristi Tănase a slăbit, dar recunoaşte că încă nu e în formă: "E greu să joci în prima ligă". Ce spune despre naţională: "Cred că selecţionerul are ochi"

Academica Clinceni

Comentarii

Cristian Tănase a jucat în această etapă în victoria echipei sale, Academica Clinceni, 2-0 cu Gaz Metan Mediaş. Rezervă fiind, Tănase recunoaşte că mai are probleme de formă, însă speră să fie cât mai repede la 100%.

"Sincer, e foarte greu să joci la un nivel şi în prima ligă şi la un nivel înalt, să joci şi să nu fi pregătit, e foarte greu. Sper cât mai curând să mă pun la punct cu pregătirea fizică şi eu cred că uşor, uşor, o să fiu, în cel târziu două săptămâni, 100%.

Am avut şi ambiţie şi o să am ambiţie să mai slăbesc două, trei kilograme, pe viitor. Cei din club au avut încredere în mine, au încredere în mine şi poate şi din cauza asta m-au dorit foarte mult, pentru că au încredere foarte mare în mine", a spus Tănase la flash interviul de la finalul partidei cu Mediaş. 


Cristi Tănase vrea la echipa naţională 

Într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, Tănase a declarat că ar vrea să revină la echipa naţională, dacă va fi într-o formă sportivă bună. Fostul jucător de la FCSB recunoaşte că mai are mult de lucrat până atunci. 

"Nu m-am gândit chiar aşa departe. Sunt la început, adică vreau să spun că am revenit de curând, de 5 meciuri. Sper să joc cât mai bine. Eu cred că orice jucător, dacă joacă bine şi are evoluţii bune la echipa de club, eu cred că antrenorul chipei naţionale are ochi şi pentru el", a spus Tănase. 

Afla mai multe despre: cristi tanaseacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare