Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Tănase, probleme serioase cu frigul din România: ”Dacă răcesc, îmi aduceţi aspirină la pat”

VIDEO | Cristi Tănase, probleme serioase cu frigul din România: ”Dacă răcesc, îmi aduceţi aspirină la pat”

Superliga

Comentarii

Cristi Tănase a avut probleme serioase cu frigul la meciul dintre Academica şi FC Argeş. Mijlocaşul lui FC Argeş n-a putut să stea la flash-interviuri doar în echipamentul de joc şi a mers la vestiar să-şi ia o geacă.

Revenit în septembrie în Liga 1, când a semnat cu Academica Clinceni, Cristi Tănase are probleme cu frigul din România. Mijlocaşul de 33 de ani a venit la interviurile de după victoria cu 1-0 în faţa lui FC Argeş, însă n-a putut sta prea mult: ”Dacă răcesc, îmi aduceţi aspirină la pat”, s-a amuzat jucătorul Clinceniului.

Cristi Tănase, printre cei mai buni de pe teren la meciul cu FC Argeş

Fostul internaţional român a fost la vestiare şi a îmbrăcat o geacă, apoi s-a prezentat din nou în faţa reporterilor pentru a vorbi despre victoria cu FC Argeş. Cristi Tănase a oferit centrarea la unicul gol al meciului, însă a reuşit şi alte faze periculoase:

”Într-adevăr, cred că azi am dominat meciul din primul până în ultimul minut. Am câştigat meritat şi mă bucur pentru mine şi pentru echipă, pentru că ne trebuiau cele trei puncte. Şi felicit echipa pentru meciul abordat şi pentru munca depusă azi.

(n.r. Despre faza golului şi pasa decisivă) Da, şi la meciul trecut, de fiecare dată am încercat să centrez pe bara a doua. Azi a fost cu noroc, a fost Andronic acolo şi a marcat. Mă bucur mult pentru el, are calităţi foarte şi o să ajungă un jucător foarte bun. A fost ok. Mă bucur că am ieşit toţi sănătoşi. Într-adevăr, nu a fost un teren foarte bun, dar eu sper să fie cât mai bun pe viitor.

Ca program trebuie să fim conştienţi că poate să se întâmple şi pe viitor.Trebuie să ne aşteptăm pentru că dacă o să plouă şi o să fie vremea foarte urâtă, trebuie să ne aşteptăm să jucăm pe asemenea terenuuri. 1349 Noi suntem jucători şi trebuie să jucăm meci de meci cum pun cei de la televiziune sau de la Federaţiei”,
a declarat Cristi Tănase.

Afla mai multe despre: cristi tanase 

viewscnt
Articole similare