Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi a ajuns în Craiova: ”Am venit să fac treabă bună” Mesajul pe care l-a primit de la Devis Mangia

VIDEO | Cristiano Bergodi a ajuns în Craiova: ”Am venit să fac treabă bună” Mesajul pe care l-a primit de la Devis Mangia

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi a dezvăluit că Devis Mangia i-a trimis un mesaj în care l-a felicitat că a fost numit antrenor al Craiovei. Bergodi a ajuns în Craiova după o călătorie de o zi.

Cristiano Bergodi, noul antrenor al Craiovei, a plecat ieri de la Roma şi a ajuns în această dimineaţă în Craiova. Călătoria i-a fost îngreunată de restricţiile impuse de pandemie, mai ales că Bergodi a sosit în România dintr-o ţară foarte afectată de pandemia de coronavirus. Antrenorul italian urmează să stea 14 zile în carantină şi apoi îşi va cunoaşte noii jucători. 

Devis Mangia, mesaj de felicitare pentru Cristiano Bergodi

Întrebat dacă a vorbit cu Devis Mangia - antrenor care a plecat de la Craiova la începutul sezonului - Cristiano Bergodi spune că nu, dar conaţionalul său i-a trimis un mesaj în care l-a felicitat pentru noua funcţie. ”Aţi vorbit cu Devis Mangia?) Nu, mi-a trimis un mesaj de felicitare Devis”.
În prezent, Devis Mangia este selecţionerul Maltei

Cristiano Bergodi speră să scrie istorie la Craiova

Antrenorul italian a venit cu mult optimism în Bănie. Cristiano Bergodi susţine că cea mai mare dorinţă a sa este să-i facă pe suporteri să celebreze primul titlu după o pauză de 29 de ani: ”(Aduceţi campionatul după 29 de ani?) Sper, sincer, din suflet. Am venit aici pentru a face o treabă bună cu băieţii”, a mai spus Bergodi. 
 

Afla mai multe despre: bergodi 

viewscnt
Articole similare