Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi a comentat transferul lui Laidouni la FCSB: "Se poate integra". Italianul a dezvăluit că a primit o ofertă

VIDEO | Cristiano Bergodi a comentat transferul lui Laidouni la FCSB: "Se poate integra". Italianul a dezvăluit că a primit o ofertă

FC Voluntari

Comentarii

La finalul ultimei partide din acest sezon, 0-0 cu Dinamo, Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la FC Voluntari, a vorbit despre viitorul său, dar şi despre al unui jucător despre care s-a scris că va ajunge la FCSB.

"Eu am vorbit cu ăştia de la Voluntari şi vedem ce se va întâmpla. Am avut deja o discuţie. Oricum, ei mi-au făcut o ofertă şi acum vedem ce se întâmplă", a dezvăluit Bergodi la microfonul Telekom Sport. 

Întrebat şi de posibilul transfer al lui Laidouni la FCSB, italianul nu a oferit un răspuns concret: "Am citit dimineaţă că se vorbeşte de Laidouni la Steaua. E un jucător foarte bun, un jucător care încă nu ştie bine care sunt calităţile lui, pentru că trebuie să îşi îmbunătăţească câteva lucruri. Se poate integra, pentru că e un jucător... dacă creşte şi nivelul lui de intensitate, dacă joacă cu mai multă intensitate şi se antrenează cu mai multă intensitate, poate sigur. Acolo e un alt nivel de pregătire, dar tehnic şi fizic poate face faţă".

În cele din urmă, Bergodi se declară mulţumit de acest play-out şi de faptul că echipa s-a salvat de la retrogradare: "Sunt mulţumit. Mă bucur că am ajuns acolo, împreună cu Iaşiul, chiar dacă mi se pară că ei stau mai sus. Dar sunt bucuros. Vreau să îmi felicit băieţii, pentru că au jucat un meci foarte bun. Nu e că am o baghetă magică, dar m-am apucat de treabă cu băieţii. Eu am încredere în treaba pe care o fac, cum antrenez. Şi când am văzut echipa, am avut încredere. M-am apucat de treabă şi am încercat să le dau încredere şi să jucăm bine. Şi sunt bucuros, pentru că se vorbea la început... speram să ne salvăm cu barajul. Şi la sfârşit ne-am salvat cu o etapă înainte".

Afla mai multe despre: bergodivoluntari 

viewscnt
Articole similare