Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi, avertisment pentru CFR Cluj: "Rennes este singura echipă care a reuşit asta" Cum crede că pot fi surprinşi francezii

VIDEO | Cristiano Bergodi, avertisment pentru CFR Cluj: "Rennes este singura echipă care a reuşit asta" Cum crede că pot fi surprinşi francezii

CFR Cluj

Comentarii

Fost antrenor al clujenilor, italianul a vorbit despre partida de diseară dintre campioana României şi câştigătoarea Cupei Franţei.

Rennes este singura echipă care a bătut-o pe PSG pe teren propriu în acest sezon. 
 
"Nu va fi uşor, e un meci greu cu o echipă din Franţa care a câştigat în campionat cu PSG. Nu e uşor pentru Cluj, normal că ei trebuie să facă puncte în aceste două meciuri cu Rennes acasă şi în deplasare, că dacă nu, dacă vor pierde cu Rennes în deplasare va fi foarte greu să treacă de grupe" este părerea antrenorului celor de la FC Voluntari.  
 
Bergodi ştier care sunt atuurile ardelenilor în dubla împotriva francezilor. 
 
"Rennes e o echipă dinamică, care cred eu că poate pune probleme mari mai ales acasă lui CFR. Abordarea meciului normal cu atitudine, mentalitate, dar asta ei au atitudine, dorinţă, voinţă, dacă nu aveau, nu ajungeau acolo unde sunt în acest moment, dar zic eu că nu va fi uşor să ia punct la Rennes" a mai adăugat tehnicianul de 55 de ani. 
 
 
 

Afla mai multe despre: cfr clujrennesbergodieuropa league 

viewscnt
Articole similare