Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi, după înfrângerea de la Craiova: ”Ne-am dat gol singuri, nu trebuia să facem acel penalty atât de uşor”

VIDEO | Cristiano Bergodi, după înfrângerea de la Craiova: ”Ne-am dat gol singuri, nu trebuia să facem acel penalty atât de uşor”

FC Voluntari

Comentarii

La finalul partidei de la Craiova, Cristiano Bergodi a vorbit pentru Telekom Sport. Antrenorul de la FC Voluntari a subliniat ce s-a întâmplat după primul gol al meciului marcat de Gadze şi a vorbit despre duelul direct cu conaţionalul său, Devis Mangia.

”Am început foarte bine, am avut ocazie, am dat gol, apoi am avut şi ocazia de 2-0. Păcat pentru că a revenit Craiova. Craiova este o echipă dinamică, cu jucători tehnici şi e păcat că nu am terminat prima repriză la egalitate. Am făcut un penalty din greşeala noastră. Nu se poate să faci penalty după o pasă lungă, de 80 de metri, de la portar. Eu zic că echipa este pe un drum bun, chiar dacă am pierdut trei meciuri. Dacă băieţii au această atitudine, eu cred că putem avea un drum bun. Să ştiţi că şi în Italia este o generaţie de antrenori mai tineri, bine, eu nu sunt aşa tânăr, dar în Italia se joacă ofensiv, nu se mai joacă acel Catenaccio. Mie îmi place să jucăm ofensiv, dar să greşim mai puţin decât am greşit astăzi. Ne-am dat gol singuri. Nu trebuia să facem primul penalty atât de uşor" a mărturisit Cristiano Bergodi la finalul partidei, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristiano bergodifc voluntari,  

viewscnt
Articole similare