Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi, încrezător înaintea partidei CFR Cluj: "Avem ambiţia, dorinţa de a face ceva deosebit în acest final de campionat"

VIDEO | Cristiano Bergodi, încrezător înaintea partidei CFR Cluj: "Avem ambiţia, dorinţa de a face ceva deosebit în acest final de campionat"
Comentarii

CFR Cluj şi Universitatea Craiova se întâlnesc, duminică, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Gruia, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

CFR Cluj şi Universitatea Craiova sunt formaţiile care se luptă la titlu în acest sezon, asta după ce FCSB a clacat în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani. Singura care a putut ţine pasul cu CFR Cluj, dar cu dificultăţi, a fost Universitatea Craiova. O eventuală victorie în Ardeal ar apropia formaţia lui Cristiano Bergodi la un singur punct de lider.

Antrenorul italian nu se teme de meciul cu CFR Cluj, însă este de părere că peste două etape echipa s-ar fi exprimat în joc aşa cum şi-ar dori acesta. Cu toate acestea, este încrezător că jucătorii săi vor face un meci bun.

Este un meci foarte, foarte important. Noi am început bine acest play-off, cu un antrenor nou. Am luat 6 puncte, erau foarte, foarte importante pentru moralul jucătorilor. Acum vine un moment greu, dificil, pentru că întâlnim cea mai bună echipă, probabil, din campionatul românesc. Sunt campioni de doi ani şi noi avem un respect important, dar noi nu avem frică. Este o echipă bună, care a jucat şi cupele europene, dar noi avem ambiţia, dorinţa de a face ceva ceva deosebit în acest final de campionat. Eu cred că va fi un meci frumos şi cine va fi mai bun va câştiga acest meci. Poate că acest meci a venit prea repede. Alte două meciuri ar fi fost de folos pentru mine, însă nu am frică de nimic. 

Cu CFR trebuie să joci un meci din punct de vedere tehnic aproape perfect pentru că, dacă greşeşti, pasele ei se duc peste tine şi joacă foarte bine, că au jucători tehnici şi jucători puternici în faţă",  a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă care a prefaţat această partidă.

În ultimele şase partide disputate în Gruia, între cele formaţii, CFR Cluj s-a impus în cinci dintre ele, iar în patru au câştigat la zero. Golaverajul ultimelor şase partide: 7-1.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare