Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi nu-şi poate explica ce s-a întâmplat cu echipa sa: ”Asta nu înţeleg!”

VIDEO | Cristiano Bergodi nu-şi poate explica ce s-a întâmplat cu echipa sa: ”Asta nu înţeleg!”

FC Voluntari

Comentarii

Formaţia Astra Giurgiu a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în etapa a treia a Ligii I.

Pentru FC Voluntari a marcat Căpăţână '10, iar pentru Astra au punctat Alibec '42 şi Gheorghe '56. Echipa gazdă nu s-a regăsit deloc în partea secundă a meciului, în care nu şi-a creat deloc ocazii de gol, deşi era condusă cu scorul de 2-1.

La finalul meciului, Cristiano Bergodi nu şi-a putut explica eşecul echipei sale: ”Nu ştiu de ce s-a întors meciul, pentru că nu era mare problemă. La finalul primei reprize am luat gol pe o greşeală individuală şi nu ştiu de ce am revenit pe teren în a doua repriză fără reacţie. Asta e o dezamăgire mare pentru mine, pentru că vorbim în vestiar şi apoi când revenim pe teren, parcă s-a terminat meciul. Ceea ce mă dezamăgeşte foarte mult e că am revenit pe teren şi parcă deja pierdusem meciul de la vestiar, la pauză. Asta nu înţeleg” a mărturisit Bergodi.

Tehnicianul italian a anunţat că echipa sa are nevoie de întăriri: ”Normal că avem nevoie de jucători, ce facem? Lotul e slăbit cu 40% de când am terminat campionatul. Avem 3,4 mijlocaşi şi joacă mereu ei, avem nevoie şi de atacanţi” a mai spus italianul la finalul meciului.


 

Afla mai multe despre: cristiano bergodifc voluntari 

viewscnt
Articole similare