Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi rămâne fără victorie la Voluntari. Ce a spus după umilinţa în faţa campioanei

VIDEO | Cristiano Bergodi rămâne fără victorie la Voluntari. Ce a spus după umilinţa în faţa campioanei

FC Voluntari

Comentarii

CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XVII-a a Ligii I. Atacantul George Ţucudean a marcat în minutele 26, 56 şi 62. Manea a înscris golul al patrulea, în minutul 84, iar Valentin Costache şi-a trecut în palmares prima sa reuşită pentru CFR, ultima a meciului de vineri, în minutul 89.

Antrenorul Cristiano Bergodi a afirmat, după ce echipa sa, FC Voluntari a pierdut, vineri, cu 0-5, în faţa formaţiei CFR Cluj, că are multă treabă la gruparea ilfoveană.

"Un meci foarte greu. În prima repriză, echipa a pasat şi mi se pare că a jucat binişor. Nu evem menatlitate, e greu de schimbat metalitatea. Cred că avem nişte calităţi, dar cu o echipă de top, Viitorul, CFR Cluj, nu e uşor pentru noi. Noi încercăm să luăm punctele normale cu echipele din play-out. Obiectivul nostru este să nu ne îndepărtăm de echipele din faţa noastră. Echipa pierde prea devreme încrederea, când am luat al doilea gol, am cedat complet. Ştiu că am multă treabă la Voluntari, dar am încredere. Încercăm să muncim, să facem ceva pentru a redresa situaţia. Terenul de joc a fost tare, e greu să joci pe această temperatură", a declarat Bergodi, la Telekom Sport.

Italianul a făcut şi o comparaţie între actuala CFR Cluj şi echipa pe care el a antrenat-o în szonul 2006-2007: ”E o echipă care e la începutul unui drum foarte important, cu conducătorii... acuma nu mai sunt conducătorii din acea vreme. Era o echipă care făcuse multe investiţii, erau mulţi portughezi în lot, era o echipă bună, care a atins un obiectiv foarte important pentru istoria Clujului. Şi eu eram antrenor. Mă bucură acest fapt şi mă întorc mereu cu plăcere aici la Cluj” a spus Bergodi la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristiano bergodicfr clujfc voluntari 

viewscnt
Articole similare