Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi rămâne încrezător în jucătorii săi, după a 13-a înfrângere a sezonului. "Cu puţin noroc putem face un alt miracol, ca anul trecut"

VIDEO | Cristiano Bergodi rămâne încrezător în jucătorii săi, după a 13-a înfrângere a sezonului. "Cu puţin noroc putem face un alt miracol, ca anul trecut"

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari a înregistrat a 13-a înfrângere a sezonului, în cele 19 jocuri disputate până acum, în faţa Viitorului Constanţa, însă tehnicianul italian al formaţiei ilfovene, Cristiano Bergodi, nu vede situaţia ca fiind una fără ieşire. Încrezător, fostul jucător al celor de la Lazio, se gândeşte deja la play-out.

Cristiano Bergodi este singur că formaţia sa va obţine mai multe puncte în play-out, acolo unde ar urma să întâlnească echipe de nivelul formaţiei sale. Jocul bun din ultima perioadă l-a făcut pe Bergodi să fie optimist, poate mai optimist decât oricare suporter al formaţiei din Voluntari. Ilfovenii rămân ultimii în Liga 1, cu doar 8 puncte obţinute în 19 runde.
 
"Am jucat un meci foarte bun şi am condus, dar după am interpretat greşit două faze, din punct de vedere tactic. La primul gol am stat pe loc, în loc să ne retragem doi paşi şi puteam lovi cu capul noi mingea. Şi al doilea gol, nu e posibil să pierdem aşa echilibrul. Pleacă pe contraatac şi noi, în loc să ne retragem cu linia de apărători, am ieşit. Păcat, pentru că am jucat foarte bine şi astăzi, împotriva unei echipe foarte bine. Am închis toate spaţiile, am plecat bine pe contraatac, am făcut trasee clar, dar din păcate vedeţi că nu luăm puncte. O să vedem, o să încercăm să reglăm nişte lucruri, dar, sincer... Lucrăm, lucrăm, lucrăm la antrenamente, dar după facem greşeli care ne costă scump. Anul trecut eram în aceeaşi situaţie, probabil în acest an e mai complicat, dar în playout se poate întâmpla orice. Mai întâi, joci cu echipe de nivelul tău. Joci meciuri directe, dar nu mai joci cu echipe de top. Se înjumătăţesc şi punctele şi atunci, cu puţin noroc, poate facem un alt miracol, ca anul trecut. Dar nu ne va fi uşor, pentru că echipele care stau pe locurile 12-13 sunt mai competitive decât cele de anul trecut. În continuare jucăm bine, dar trebuie să fim mai concreţi. În faţă am ratat şi astăzi 2-3 ocazii. Din păcate, a jucat bine şi portarul lor, Căbuz. Cred eu că a fost un meci norocos pentru Viitorul", a declarat Cristiano Bergodi.
 

FC Voluntari - Viitorul Constanţa, scor 1-2

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XX-a a Ligii I. Pentru FC Voluntari a marcat Strună '66, iar pentru FC Viitorul au înscris Rivaldinho '70 şi Munteanu '89.

 

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare