Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi ştie cum poate fi evitată retrogradarea: "Lucrurile se vor regla". Ce spune de FCSB - Dinamo

VIDEO | Cristiano Bergodi ştie cum poate fi evitată retrogradarea: "Lucrurile se vor regla". Ce spune de FCSB - Dinamo

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari se află într-o situaţie grea, dar Cristiano Bergodi şi-a păstrat încrederea şi ştie cum poate fi evitată retrogradarea. În plus, italianul a vorbit despe derby-urile FCSB - Dinamo şi Inter - Juventus.

FC Voluntari este pe ultimul loc în clasament, cu doar cinci puncte şi o serie lungă de înfrângeri. Pentru ilfoveni urmează meciul cu Chindia Târgovişte, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării, iar Bergodi speră ca echipa sa să obţină victoria. 

"Nu e uşor pentru că am văzut şi meciul cu Clinceni, nu ne-a fost uşor, pentru că aceste echipe nou promovate au căpătat încredere. Sunt încrezător, după meciul cu Clinceni am făcut două meciuri bune. În fotbal nu mă sperie nimeni, e un meci de fotbal. Am analizat, echipa joacă bine, un 4-4-2. Ar fi bine ca noi să câştigăm aceste 3 puncte cu Târgovişte şi lucrurile se vor regla, sunt sigur", a declarat tehnicianul într-o conferinţă de presă. 

FC Voluntari - Chindia Târgovişte se joacă luni, de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Bergodi nu a ratat ocazia şi a vorbit şi despre derby-ul României, FCSB - Dinamo: "Cred că va fi un egal, din ce am văzut. Am jucat împotriva FCSB într-o perioadă proastă şi cu Dinamo am jucat etapa trecută, zic eu că va fi un egal chiar dacă FCSB e într-o revenire".

Cum este săptămâna derby-urilor, în direct la Telekom Sport, Cristiano Bergodi şi-a exprimat opinia în legătură şi cu derby-ul Italiei, Inter - Juventus, echipe pe care le-a avut ca adversar atunci când îmbrăca tricoul lui Lazio: "Aceste două echipe se luptă pentru titlu. În acest moment, Inter, chiar dacă a pierdut, e o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun şi merg pe mâna lui Inter.Cred că în acest an Inter poate spune un cuvânt greu, poate câştiga campionatul. Sunt 8 campionate la rând de când câştigă Juventus iar Inter are acum un lot complet".

Afla mai multe despre: bergodifc voluntari 

viewscnt
Articole similare