Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Juventus: ”Este singura ofertă pe care am primit-o”. Vezi toate declaraţiile!

VIDEO | Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Juventus: ”Este singura ofertă pe care am primit-o”. Vezi toate declaraţiile!

Serie A

Comentarii

Atacantul în vârstă de 33 de ani a aterizat duminică la Torino, cu o zi mai devreme decât era programat. Ronaldo a fost prezentat oficial luni, de la 19:30 - ora României. Starul portughez susţine că acest transfer a fost o decizie foarte bună luată de el.

Cei de la AS au transmis pe Youtube prezentarea lui Cristiano Ronaldo

20:00 Cristiano Ronaldo a fost întrebat dacă transferul la Juventus este un pas înapoi: "Nu este un pas înapoi. Eu fac mereu paşi înainte. Vreau să răspund pe teren la întrebarea asta. Şi vreau ca alături de Juventus sa atingem cel mai înalt nivel!"

"Ma simt perfect pentru că am o nouă provocare în faţă. Nu e uşor să joci în Italia, însă mă simt pregătit şi foarte motivat. Voi da ca întotdeauna totul, tot ce am mai bun. Aştept cu nerăbdare să joc pentru Juventus şi să înceapă noul sezon. "


19:58 Cristiano despre sosirea lui Carlo Ancelotti la Napoli: "Nu am vorbit cu el. Este un om special, dar fiecare mergem pe drumul său. Sigur că atunci când ne vom întâlni vom dori amândoi să câştigăm. Carlo este un om pe care îl am la inimă, m-a ajutat enorm!"


19:57 Cristiano, despre şansele sale de a câştiga Balonul de Aur la Juventus: "Niciodată nu mi-am propus să câştig unul, două, trei Baloane de Aur. Am câştigat totuşi cinci. Desigur, vreau să câştig mereu trofee, la club, individuale, tot. Dacă Juventus va câştiga trofee importante, voi avea şi eu şansa să câştig alte trofee. Astfel că ceea ce contează e ca echipa să triumfe în toate competiţiile. Oricum nu e ca şi cum n-aş putea dormi dacă nu câştig premii individuale"

"Am avut ocazia să discut cu Allegri. Voi începe pregătirea pe 30. Evident, vreau să fiu apt pentru prima etapă din campionat"


19:52 Cu zâmbetul pe buze, Cristiano recunoaşte: "Da! Juve a fost singura echipă care m-a ofertat. Nu eram decis la Kiev să plec de la Real Madrid. Nu contează cum am ajuns aici, ce e important e că sunt fericit şi bucuros că am semnat cu un mare club. Fizic mă simt foarte bine, sunt un fotbalist diferit. Diferit de toţi ceilalti. Mă refer la fotbaliştii care fizic au deja 33 sau 34 de ani."


19:50  Aplauzele primite la Torino după execuţia fabuloasă din foarfecă a lui Cristiano l-au impresionat pe portughez: "A fost un moment special pentru mine. Pe mine m-au motivat suplimentar atunci. Vreau să mulţumesc publicului torinez pentru acel gest. Le mulţumesc de asemenea pentru felul în care m-au primit astăzi atât la stadion, cât şi la baza de pregătire”.


19:48 Starul portughez a subliniat că vrea să readucă Liga Campionilor la Torino: ”Champions League este un trofeu pe care toată lumea vrea să-l câştige. Există şanse bune să o putem face, la fel şi pentru restul competiţiilor. Presiunea ne va ajuta, dar suntem liniştiti. Jucăm pentru Juventus, un club unde presiunea e bine venită. Clubul a fost aproape în ultimii ani să câştige din nou acest trofeu şi cred ca putea să o facă. Însă finalele sunt dificile întotdeauna. Am făcut istorie la Madrid, am făcut istorie la Manchester, vreau să fac istorie şi la Juventus!”


19:45 Cristiano Ronaldo continuă discursul plin de mulţumiri: ”Am făcut istorie la Real Madrid. Este un club care m-a ajutat enorm şi vreau să mulţumesc tuturor fanilor pentru sprijinul lor. Dar această etapă s-a terminat şi sunt fericit că sunt acum aici. La vârsta mea, fotbaliştii merg în China, astfel ca vreau să mulţumesc clubului Juventus Torino că îmi oferă şansa să joc în continuare la cel mai înalt nivel”.


19:39 Începe prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Portughezul e gata să răspundă întrebărilor reprezentanţilor presei. Marotta, Agnelli şi Cristiano Junior sunt alături de starul portughez.

”Nu a fost o decizie uşoară pentru mine, însă Juventus este una dintre marile echipe ale lumii, un club obişnuit să câştige trofee importante. Toţi prietenii mei m-au sfătuit să aleg Juve şi aşa decizia pot spune că a fost până la urmă una facilă. Este un pas important în cariera mea şi sunt bucuros că voi avea ocazia să lucrez cu un mare antrenor şi cu un mare preşedinte.

Este o nouă etapă din viaţa mea, îmi place să privesc în prezent şi mă consider încă un jucător tânăr. Cariera mea a fost spectaculoasă, dar nu s-a terminat! Sunt pregătit pentru această nouă experienţă şi sunt foarte liniştit pentru că ştiu că totul o să meargă bine”, au fost primele declaraţii date de Ronaldo.


UPDATE 18:48 Sala de conferinţe este pregătită şi se aşteaptă momentul în care va intra Cristiano Ronaldo.


UPDATE 18:28 Cristiano Ronaldo şi-a cunoscut noii antrenori şi noii colegi.


UPDATE 17:27 Este istorie la Juventus după transferul lui Cristiano Ronaldo. O echipă de juniori a clubului s-au aşezat astfel încât din trupurile lor au format ”CR 7”


UPDATE 12:37 | Ronaldo a efectuat vizita medicală. 

Transferat de la Real Madrid în schimbul a 112 milioane de euro, Ronaldo a venit în această dimineaţă îmbracat la costum pentru vizita medicală. Apoi a ieşit în faţa clinirii private, a dat zeci de autograde fanilor prezenţi acolo. Prezentarea oficială va avea loc astăzi cu începere la ora 17:30.

Clubul Juventus Torino a vândut deja peste 500.000 de tricouri cu numele lui Cristiano Ronaldo. Potrivit presei din Italia, 500.000 de tricouri au fost vândute pe site-ul clubului, iar aproximativ 20.000 de Adidas. Preţul unui tricou este de 104 euro, ceea ce înseamnă încasări de peste 50 de milioane de euro.La Juventus numărul 7, purtat de Ronaldo în cea mai mare parte a carierei lui, nu era disponibil, dar deţinătorul acestuia, Juan Cuadrado, a decis să-l cedeze starului portughez.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventustransferprezentare 

viewscnt
Articole similare