Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo a primit cadou o maşină de 135.000 de euro de la partenera sa. Cum a putut să reacţioneze portughezul

VIDEO | Cristiano Ronaldo a primit cadou o maşină de 135.000 de euro de la partenera sa. Cum a putut să reacţioneze portughezul
Comentarii

Cristiano Ronaldo a primit cadou o maşină din partea iubitei sale, miercuri, în ziua în care a împlinit 35 de ani.

Starul lui Juventus a fost luat prin surprindere de partenera sa Georgina Rodriguez, care este şi mama unuia dintre cei patru copii ai portughezului. De ziua sa de naştere, Cristiano Ronaldo a primit în dar o maşină 4x4. Este vorba despre o maşină Mercedes-AMG G 63, în valoare de aproximativ 135.000 de euro. 

Reacţia lui Cristiano Ronaldo a adunat aproape două milioane de like-uri pe Instagram în doar câteva ore, imaginile fiind publicate de iubita sa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felicidades al hombre de mi vida! Qué ganas de transportar nuestro amor en tu regalo  @cristiano #happybirthday

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Cristiano Ronaldo a aniversat, miercuri, 35 de ani, în ziua în care Gheorghe Hagi şi-a sărbătorit, la rândul său, ziua de naştere. 55 de ani a împlinit "Regele" fotbalului românesc, care a primit un cadou perfect de la fiul său: Ianis Hagi a marcat un gol de trei puncte la primul meci ca titular pentru Rangers.

Afla mai multe despre: cristiano 

viewscnt
Articole similare