Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cristiano Ronaldo, ISTORIC! Portughezul a marcat golul cu numărul 100 pentru echipa naţională a ţării sale

VIDEO Cristiano Ronaldo, ISTORIC! Portughezul a marcat golul cu numărul 100 pentru echipa naţională a ţării sale
Comentarii

Cristiano Ronaldo a revenit în echipa naţională a Portugaliei cu gol. Execuţia sa magnifică din meciul cu Suedia a reprezentat golul cu numărul 100 pentru echipa naţională.

La meciul cu numărul 165 pentru lusitani, Ronaldo a marcat golurile cu numărul 100 şi 101 pentru echipa naţională a ţării sale.

Ambele reuşite au fost senzaţionale. La prima, Cristiano a marcat din lovitură liberă în minutul 45 al partidei cu Suedia, din Liga Naţiunilor. Al doilea gol a venit după o combinaţie cu Joao Felix şi o execuţie perfectă. 

El a devenit al doilea jucător din istorie care atinge borna celor 100 de goluri marcate, după iranianul Ali Daei (109). Vezi execuţia magistrală de la primul golul al lui Cristiano, mai jos: 

 

De remarcat că portughezul marchează de 17 ani constant pentru prima reprezentativă. În 2004, anul său de debut pentru Portugalia, Ronaldo marca de 4 ori. În 2016 a reuşit nu mai puţin de 13 dintre goluri, iar în 2019 a punctat de 14 ori! În ultimii patru ani, Cristiano are 45 de goluri pentru naţionala Portugaliei. Niciun alt fotbalist din lume nu are o asemenea cifră în dreptul său!

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare