Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo nu a prins primul 11 pentru meciul cu Chelsea! Explicaţiile tehnicianului său

VIDEO | Cristiano Ronaldo nu a prins primul 11 pentru meciul cu Chelsea! Explicaţiile tehnicianului său

Manchester United

Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe banca de rezerve de Michael Carrick pentru meciul cu Chelsea.

Cristiano Ronaldo a fost de departe cel mai important jucător al lui Manchester United în actuala stagiune, mai ales în meciurile cu adversari redutabili.

Statisticile lusitanului arată cât de important a devenit fostul star al lui Real şi Juventus încă de la revenirea în Anglia şi a fost o mare surpriză că acesta nu a continuat ca titular şi pentru meciul cu Chelsea.

Rashford şi Sanco au fost preferaţi în atac în locul lui Cristiano, într-un sistem destul de diferit faţă de cele utilizate de United de obicei.

Dacă Solskjaer a mers de obicei pe un 4-2-3-1 sau un 3-5-2, Carrick a mizat pe un 4-3-1-2 în duelul cu Chelsea, un sistem cu nu foloseşte extreme.

Nici Chelsea nu a putut miza pe totţi fotbaliştii pe care şi-ar fi dorit, cu Chilwell, Kante şi Kovacic indisponibil pentru derby-ul cu ”diavolii roşii”.

Cristiano Ronaldo nu a prins primul 11 pentru meciul cu Chelsea

Vorbind despre motivul pentru care l-a lăsat pe Ronaldo pe bancă, Michael Carrick a dat de înţeles că mutarea nu a fost cauzată de vreo accidentare sau problemă medicală.

Antrenorul interimar al lui United a afirmat că a vorbit cu Cristiano despre alegerea sa şi că u convenit ca acesta să înceapă meciul pe bancă.

Carrick nu a vrut să facă mare caz dintr-o decizie de ordin tactic şi a explicat că nu exită vreun motiv ulterior în spatele deciziei sale.

Am făcut câteva schimbări faţă de ultimul meci, şi Anthony (n.r. Martial), şi Dony (n.r. Van de Beek) au fost lăsaţi pe bancă, dar Cristiano e marele nume.

Am avut o conversaţie bună cu el, am decis să jucăm în acest fel astăzi. E o decizie normală, pe care o faci când alegi echipa. Nu cred că mai necesită explicaţii.

Toţi jucătorii au fost fantastici la antrenamente, inclusiv Cristiano şi sper să câştigăm meciul”, a declarat Michael Carrick, pentru Sky Sports.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare