Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo predă lecţii pentru executarea săriturii care a uimit planeta! Ultimul "student" apărut la "cursuri":)

VIDEO | Cristiano Ronaldo predă lecţii pentru executarea săriturii care a uimit planeta! Ultimul "student" apărut la "cursuri":)

Inedit

Comentarii

Cristiano Ronaldo petrece Crăciunul la Dubai, iar acolo portughezul a dat nas în nas cu sârbul Novak Djokovic pe care l-a învăţaţ paşii necesari pentru a avea detenta impresionantă demonstrată la meciul cu Sampdoria.

Golul înscris împotriva genovezilor a făcut înconjurul lumii şi i-a inspirat şi pe alţii să aplice cele văzute la portughez. Unul dintre cei care şi-a dorit să ia lecţii imediat este Novak Djokovic. Sârbul s-a aflat şi el în Emiratele Arabe Unite în aceste zile, acolo unde Ronaldo se află alături de familie pentru scurta vacanţă din perioada sărbătorilor.

Cei doi şi-au dat întâlnire la sala de forţă şi filmuleţul amuzant în care exersează săritura devenită deja celebră a fost urcat de Ronaldo pe o reţea de socializare. Ambii au fost cu zâmbetul pe buze şi s-au îmbrăţişat după antrenamentul inedit. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teaching @djokernole how to jump!! Was a pleasure to see you and train with you my friend!!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Afla mai multe despre: cristianod ronaldodubainovak djokovicamuyamentinstagram 

viewscnt
Articole similare