Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cristiano Ronaldo schimbat în minutul 54. Starul portughez l-ar fi înjurat pe Sarri şi a plecat imediat după meci, fără să discute cu nimeni

VIDEO Cristiano Ronaldo schimbat în minutul 54. Starul portughez l-ar fi înjurat pe Sarri şi a plecat imediat după meci, fără să discute cu nimeni

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost schimbat de Maurizio Sarri în minutul 54 al derby-ului cu AC Milan.

Decizia lui Maurizio Sarri a fost cu atât mai puţin explicabilă cu cât starul portughez nu a acuzat niciun moment o accidentare. Cristiano Ronaldo a plecat direct la cabine şi nu l-a salutat pe tehnicianul italian. Imaginile au surprins imediat un Andrea Agnelli fără replică şi fără explicaţii.

Fanii torinezi l-au aplaudat pe şeptarul portughez în momentul înlocuirii. Ultima dată când Ronaldo a fost înlocuit atât de devreme (minutul 64) s-a întâmplat anul trecut, într-un meci cu Frosinone. Cinci zile mai târziu de la acel moment, Ronaldo şi Juve aveau meci în Liga Campionilor cu Atletico Madrid, astfel că decizia de atunci a lui Allegri a fost cât se poate de explicabilă. 

Cristiano Ronaldo ar fi părăsit terenul de joc înjurând în limba portugheză, scrie Calciomercato. A plecat de la stadion la trei minute după terminarea partidei cu AC Milan, fără să vorbească o clipă cu cineva. Niciodată nu a fost schimbat atât de devreme într-un meci al torinezilor. Mai mult, nu fusese înlocuit niciodată de două ori la rând la Juve! Şi da, niciodată, Ronaldo nu a ieşit de pe teren mai suparat de atât pe un antrenor de-al său.

În aşteptarea declaraţiilor oficiale, fanii lui Juve, tremură. Un caz Cristiano Ronaldo poate fi un adevărat incendiu deasupra Juventus Stadium, mai ales în condiţiile în care Juve are 32 de puncte din 36 posibile în Serie A şi este aproape calificată în optimile UCL.

Dar Cristiano Ronaldo nu este un simplu jucător. La Real Madrid, niciun antrenor (fie că s-a numit Pellegrini, Mourinho, Ancelotti sau Benitez) nu a îndrăznit să-l supere cu astfel de detalii. Nici nu e cazul. Ronaldo trebuie să fie fericit, pentru că, aşa cum spunea Carlo Ancelotti, un ”Cristiano fericit şi liniştit este cel mai periculos fotbalist al Planetei”. Presa italiană caută detaliile unui posibil divorţ la Torino, fix la această oră.

De mai bine de o oră, Juve a bătut-o pe AC Milan şi conduce din nou Serie A. Nimeni nu se gândeşte la asta. Efectul Cristiano este mult prea mare. Iar un scandal Cristiano poate fi letal pentru oricine din organizaţia bianco nerro.

6 goluri în 13 meciuri a marcat Cristiano Ronaldo în acest sezon
2 pase decisive are portughezul pentru Juve în actuala stagiune
34 de goluri a marcat Ronaldo în 57 de meciuri pentru campioana Italiei

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusmaurizio sarri 

viewscnt
Articole similare