Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu a comentat zvonul privind plecarea la Brest: "Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această echipă"

VIDEO | Cristina Neagu a comentat zvonul privind plecarea la Brest: "Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această echipă"

Handbal

Comentarii

Handbalista de la CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a declarat că nu s-a gândit la plecarea de la CSM Bucureşti, chiar dacă există interes pentru ea, însă recunoaşte că va fi obligată să facă pasul acesta, dacă tensiunile interne şi problemele financiare nu se vor rezolva.

CSM Bucureşti a fost învinsă clar, sâmbătă, acasă, de Vipers Kristiansand, scor 22-29, într-un duel din Grupa A, a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună marcatoare a meciului, cu 10 goluri, însă a fost insuficient pentru CSM Bucureşti. Vipers a condus pe toată durata partidei, iar cea mai mare diferenţă a fost de nouă goluri în favoarea norvegiencelor.

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu nu şi-ar dori să plece de la CSM Bucureşti, club de care este "legată" până în vara lui 2022, însă dacă nu va avea de ales, cu siguranţă va lua decizia cea mai bună pentru ea.

"Din păcate, nu am reuşit să ne apărăm aşa cum trebuie, aşa cum ne-am pregătit, cum am vizionat. Ele nu au făcut alte combinaţii în afară de cele pe care le ştiam deja, însă nu am reuşit să ne apărăm, am pierdut şi câteva mingi în atac şi ne-au dat foarte multe goluri uşoare, în mod special în prima repriză. Cu siguranţă că Vipers a fost mai bună ca noi astăzi. Aş prefera de o mie de ori să nu marchez niciun gol, dar echipa să câştige. Trebuie să ridicăm capul, să vedem ce putem să facem mai bine. Cu sigurnaţă că sunt foarte multe lucruri de îmbunătăţit după o astfel de partidă. Şi să privim înainte, pentru că nu avem ce face. Fiecare încearcă să îşi facă datoria atât cât poate atunci când începe meciul. Nu cred că se pune problema că nu ne gândim la meci, că nu ne dorim să câştigăm.

(Despre problemele financiare)Sigur, există aceste probleme, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Ştim cu toţii ce situaţie financiară avem la club... a fost şi o situaţie grea, cu mai multe jucătoare accidentate,  nu am putut să ne antrenăm, dar nu mai contează. Am ajuns la acest meci bine pregătite şi pur şi simplu nu am reuşit să ne facem jocul din primul minut. Efectiv, ele au jucat mai bine ca noi pe parcursul celor 60 de minute.

(Despre ea. Există zvonuri că pleacă la Brest...Eu am contract cu CSM Bucureşti până în 2022. Sigur, trebuie să vedem ce se întâmplă cu această echipă. Nu m-am gândit la alte lucruri decât de a-mi face cât mai bine treaba pe teren. Uneori iese mai bine, alteori mai puţin bine, însă sunt concentrată 100% pe ce am de făcut pe teren.

(Despre naţională) "O să vedem cum va fi când o să ne reunim prima oară. Avem un obiectiv foarte important la echipa naţională, chiar două. Primul în luna martie, calificarea la Olimpiadă, care ar însemna pentru câteva dintre noi o şansă enormă să participăm din nou la JO, şi barajul pentru CM, din aprilie. Deci urmează o perioadă încărcată, foarte grea şi foarte importante, atât pentru echipa de club, cât şi pentru echipa naţională. Sincer, cel mai mult îmi doresc să fiu sănătoasă, să fim cu toate sănătoase, ca să putem să ne prezentăm în cea mai bună formă şi să putem să dăm tot ce avem mai bun", a declarat Cristina Neagu, la finalul partidei cu Vipers.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare