Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu a explicat motivul pentru care "tigroaicele" au ieşit pe parchet cu tricouri speciale înaintea victoriei cu Ferencvaros. A tras un semnal de alarmă!

VIDEO | Cristina Neagu a explicat motivul pentru care "tigroaicele" au ieşit pe parchet cu tricouri speciale înaintea victoriei cu Ferencvaros. A tras un semnal de alarmă!

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a explicat motivele care le-au determinat pe jucătoarele de la CSM Bucureşti să poarte tricouri cu mesajele "Respectaţi-vă promisiunile!" şi "Respectaţi-ne munca!” înaintea meciului cu Ferencvaros din grupele Ligii Campionilor.

Cristina Neagu, lidera handbalistelor de la CSM Bucureşti, a explicat motivul pentru care jucătoarele au ieşit pe parchet cu tricouri speciale şi a declarat că în ultimii doi ani s-a creat o practică a întârzierilor salariale de aproximativ două-trei luni. Neagu a mărturisit că jucătoarelor le este destul de greu să continue în acest ritm şi a transmis un semnal de alarmă către conducerea în exerciţiu a clubului bucureştean, dar şi către cea care o va înlocui. 

”Din păcate, această situaţie cu lipsa salariilor datează de ceva timp şi în ultimii doi ani ne confruntăm cu aceeaşi situaţie,  întârzieri de două, trei luni salariale şi pur şi simplu am încercat să transmitem un mesaj că este foarte greu să continuăm în acest fel. Suntem aproape la sfârşitul lunii octombrie şi nu am luat niciun salariu în acest sezon, iar pregătirea a început în luna iulie. Continuăm să fim profesionişti, serioşi, să venim la fiecare antrenament, să ne batem la fiecare meci să obţinem victorii şi practic nu primim niciun salariu. Sau sunt întârziate în mod constant trei luni. 

Din moment ce spun că această situaţie e de doi ani, cred că este destul de clar către cine merge mesajul pentru că deocamdată noua conducere nu este instalată. Sperăm că odată cu istalarea ei, lucrurile se vor schimba din punctul acesta de vedere. Noi suntem foarte unite ca echipă în sensul acesta, bineîneţeles că eu ca şi căpitan sunt vocea acestui grup. Ne dorim în continuare, suntem serioase şi profesioniste să ne antrenăm cât putem de bine şi să ne luptăm la fiecare meci pentru victorie, însă sunt anumite lucruri care trebuie respectate şi până la urmă cum am scris şi pe acele tricouri, trebuie să ne fie respectată munca.”, a răbufnit Cristina Neagu, după victoria reuşită de CSM Bucureşti, scor 25-19, în faţa formaţiei Ferencvaros.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare