Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu a povestit prin ce a trecut din cauza coronavirusului: ”Cu ajutorul antrenamentelor o să-mi intru în ritm”

VIDEO | Cristina Neagu a povestit prin ce a trecut din cauza coronavirusului: ”Cu ajutorul antrenamentelor o să-mi intru în ritm”

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu se resimte din punct de vedere fizic după ce a învins COVID-19. Interul stânga de la CSM Bucureşti a recunoscut că mai are nevoie de o săptămână, poate chiar două, de antrenamente pentru a-şi reveni la ritmul cu care e obişnuită în privinţa prestaţiilor sale.

Chiar şi aşa, Neagu s-a arătat mulţumită de evoluţia sa, în condiţiile în care a avut la dispoziţie doar două antrenamente ca să se recupereze, iar CSM Bucureşti a obţinut o victorie extrem de importantă cu Ferencvaros.

”A fost destul de greu pentru că am lipsit de pe teren trei săptămâni, n-am mers nici la echipa naţională înainte să mi se întâmple treaba asta cu COVID-ul. Mi-a fost destul de greu fizic, mă aşteptam să fie greu, însă m-am mişcat destul de bine după două antrenamente, e clar că mai am de recuperat.

Îmi doresc să intru cât mai repede în ritm ca să mă simt cea de dinainte de COVID. Am avut o formă uşoară a acestui virus, în afara faptului că mi-am pierdut gustul şi mirosul, s-a comportat ca o răceală normală. Am făcut şi nişte analize înainte să mă apuc de antrenamente şi din fericire nu am probleme de sănătate, însă clar că mi-este puţin greu pentru că am fost ieşită din sistem, din antrenamente şi nu am putut să mă antrenez, am făcut doar trei antrenamente înainte de acest meci şi din punctul asta de vedere mi-a fost puţin greu. Cred că într-o săptămână, două, cu ajutorul antrenamentelor o să-mi intru în ritm.”, a declarat Cristina Neagu, la finalul partidei dintre CSM Bucureşti şi Ferencvaros, scor 25-19, din grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucuresticoronavirus 

viewscnt
Articole similare