Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu, din nou cu gheaţă pe genunchi. Adi Vasile a vorbit despre situaţia medicală a vedetei lui CSM Bucureşti

VIDEO | Cristina Neagu, din nou cu gheaţă pe genunchi. Adi Vasile a vorbit despre situaţia medicală a vedetei lui CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a făcut un meci excelent în Slatina - CSM Bucureşti 27-29, dar cea mai bună jucătoare a lumii a fost surprinsă când îşi punea gheaţă la genunchi. Adi Vasile spune însă că Neagu se simte bine.

Cristina Neagu a ţinut să joace la Campionatul Mondial din decembrie, deşi nu era complet refăcută după o accidentare. Vedeta CSM-ului a fost cea mai bună jucătoare a României la turneul final din Japonia, însă la final a acuzat dureri şi o stare de oboseală.

Cea mai bună handbalistă din lumea şi-a revenit între timp şi a jucat în meciul pe care CSM Bucureşti l-a disputat la Slatina, în primul meci oficial din acest an. Jucătoarea în vârstă de 31 de ani a arătat o formă foarte bună, însă la un moment dat şi-a pus gheaţă la genunchiul piciorului drept. Adi Vasile, antrenorul lui CSM Bucureşti, spune totuşi că Neagu se simte bine:

”Având în vedere că a jucat atât de bine şi a arătat aşa cum a arătat în teren, înseamnă că se simte foarte bine şi cred că asta ne dorim cu toţii să se simtă bine şi să joace. E o orteză de protecţie, ajută şi mental, ajută şi fizic, dar ce e foarte important că se simte bine”, a comentat Adi Vasile.


 

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare