Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu, după o nouă prestaţie strălucitoare în Liga Campionilor: "Când joc bine, sunt lăudată. Când nu, oamenii se grăbesc să mă critice"

VIDEO | Cristina Neagu, după o nouă prestaţie strălucitoare în Liga Campionilor: "Când joc bine, sunt lăudată. Când nu, oamenii se grăbesc să mă critice"

Handbal

Comentarii

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti s-a întors din ţară, luni dimineaţă, după victoria obţinută pe terenul norvegiencelor de la Kristiansand, 25-23 (11-12), sâmbătă, în etapa a 7-a a Grupei Principale l din Liga Campionilor.

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii 14 ani de zile, Cristina Neagu a fost jucătoarea care a tras după ea echipa şi care a scuturat plasa interioară a porţii scandinave nu mai puţin de 14 ori. Chiar dacă a fost de departe cea mai bună jucătoare a meciului, Neagu rămâne modestă şi consideră că jocul de echipă a fost cel care a adus cele două puncte la Bucureşti.

"Echipa a jucat foarte bine. Am crezut în noi 60 de minute şi sunt foarte fericită că am reuşit să întoarcem scorul şi să ne întoarcem acasă cu toate punctele. Este mai puţin important câte goluri înscriu, important este ca echipa să câştige. Eu fac tot ce pot de fiecare dată. Când joc bine sunt lăudată, când joc mai puţin bine, oamenii se grăbesc să mă critice. Eu cred că echipa câştigă şi fără mine, nu e dependentă de mine. Fiecare jucătoare este importantă în cadrul echipei şi, atâta timp cât joacă la 100%, şansele echipei sunt mai mari să câştige", a declarat Cristina Neagu, la întoarcerea în ţară.

După şapte runde în Grupa Principală l, CSM Bucureşti este pe locul 4, cu 7 puncte, sub Metz, Rostov-Don şi Esbjerg, cu câte 9, iar în următoarea etapă, programată pe 21 februarie, "tigroaicele" primesc vizita unguroaicelor de la Ferencvaros, ultima clasată în grupă. Rostov-Don şi Metz vor avea meci direct în această etapă.

"(La cum arată grupa, visaţi la locul 1?) "Este greu de spus. Eu consider că în acestă grupă  fiecare meci este precum o finală. Astfel, că mai avem trei finale de jucat şi vom vedea ce va fi. Important este prindem un loc de sferturi şi vom vedea împotriva cui vom juca mai departe", a adăugat Neagu. 

Chiar dacă nu a jucat prea mult în acest sezon de Liga Campionilor, Cristina Neagu este pe locul 6 în clasamentul golgeterilor, cu 50 de goluri, la 27 în spatele jucătoarei de la Buducnost, Jovanka Radicevic.

"La lucrul acesta nu mă gândesc absolut deloc. Sunt fericită că sunt sănătoasă, că pot să joc aşa cum o fac, că mi-am revenit în modul în care mi-am revenit, deşi nu am jucat un an de zile şi nu este la îndemâna oricărui sportiv lucrul acesta. Încerc să îmi fac datoria în fiecare meci, să joc cât mai bine pentru echipă. Ne dorim foarte mult să ajungem în Final Four-ul Budapesta, însă, este în continuare un drum foarte lung până acolo", a completat "Balonul de Aur" al handbalului feminin în 2010, 2015, 2016 şi 2018.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare