Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu, imagini emoţionante după ce CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final 4. Şi-a stăpânit cu greu lacrimile!

VIDEO | Cristina Neagu, imagini emoţionante după ce CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final 4. Şi-a stăpânit cu greu lacrimile!

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, a oferit o reacţie emoţionantă după ce CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal ca urmare a înfrângerii suferite în faţa rusoaicelor de la ŢSKA Moscova, 24-19, în returul sferturilor de finală.

"Tigroaicele" de la CSM Bucureşti au mers în Rusia, la Moscova, cu un avantaj de cinci goluri în faţa lui ŢSKA, luat la Bucureşti după victoria 32-27 din Sala Polivalentă. În returul sferturilor de finală, ŢSKA Moscova a câştigat cu 24-19 şi, deşi diferenţa de goluri e aceeaşi, rusoaicele au obţinut biletele pentru Final 4 datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.

La finalul partidei în care putea marca golul decisiv al calificării la ultima fază, Cristina Neagu a oferit o imagine emoţionantă. Cea mai bună jucătoare a lumii a fost surprinsă de camere cu lacrimi în ochi, dărâmată de faptul că "Tigroaicele" au ratat calificarea. Neagu şi-a stăpânit cu greu lacrimile.

 

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucurestiliga campionilor 

viewscnt
Articole similare