Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu, înaintea meciului decisiv cu Ungaria: "Tot împotriva lor mi-am rupt ligamentul, anul trecut"

VIDEO | Cristina Neagu, înaintea meciului decisiv cu Ungaria: "Tot împotriva lor mi-am rupt ligamentul, anul trecut"

Handbal

Comentarii

Vineri este ziua decisivă pentru România la Campionatul Mondial de handbal feminin. Calculele în grupă sunt foarte simple: Neagu şi colegele sale trebuie să învingă Ungaria pentru a prinde poziţia a treia, care i-ar asigura naţionalei lui Ryde prezenţa în faza următoare a competiţiei.

Egalul împotriva echipei lui Rasmussen nu este suficient. România şi Ungaria s-au întâlnit la ultimele două ediţii ale Campionatului European. Maghiarele s-au impus anul trecut la două goluri, iar tricolorele au câştigat acum trei ani la opt goluri.

Duelul de anul trecut, de la Campionatul European, a fost unul de coşmar pentru România, dar în special pentru Cristina Neagu.

"Împotriva Ungariei mi-am rupt ligamentul anul trecut şi chiar sunt curioasă cum o să fie senzaţia din ziua meciului. Cu siguranţă îşi doresc la fel de mult ca noi victoria şi îşi doresc să meargă cu cât mai multe puncte în grupa principală" , a declarat Cristina Neagu.

România - Ungaria se joacă vineri, de la ora 12:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Sunt jucătoare tinere şi foarte, foarte bune. Am avut şansa să joc împotriva lor şi au maturitate în joc, chiar dacă sunt destul de tinere" , a spus Crina Pintea.

Afla mai multe despre: cristina neaguromania 

viewscnt
Articole similare