Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu, mândria României! A fost premiată de Federaţia Internaţională de Handbal, în Japonia

VIDEO | Cristina Neagu, mândria României! A fost premiată de Federaţia Internaţională de Handbal, în Japonia

Handbal

Comentarii

Federaţia Internaţională de Handbal a premiat-o pe handbalista din România, Cristina Neagu, pentru evoluţiile sale excelente din anul 2018, atunci când a cucerit pentru a patra oară trofeul pentru "cea mai bună jucătoare a lumii".

Jucătoarei de la CSM Bucureşti, Cristina Neagu (31 de ani) i-a fost înmânat un premiu în valoare de 10.000 de euro, pentru faptul că a fost declarată cea mai valoroasă jucătoare a anului 2018, în Japonia, cu ocazia Campionatului Mondial ce se desfăşoară în aceste zile.

Cristina Neagu a fost desemnată jucătoarea anului 2018 în luna martie a acestui an, însă abia acum a avut loc premierea oficială. Oficialii Federaţiei Internaţionale au aşteptat un prilej perfect pentru a-i înmâna Cristinei Neagu trofeul şi cecul pentru care a muncit cu atât de mult folos. În 2018, a terminat pe locul 3 în Liga Campionilor cu CSM Bucureşti, a cucerit campionatul şi Cupa României cu CSM Bucureşti, a fost semifinalistă a EURO 2018 cu România şi a devenit ce mai bună marcatoare all-time a Campionatelor Europene, cu 237 de goluri, cu cele 44 de goluri marcate în EURO 2018.

Este a patra oară când Cristina Neagu primeşte această distincţie, după cele obţinute în 2010, 2015 şi 2016.

Cristina Neagu revine după o nouă ruptură de ligamente încrucişate la genunchi, nu este refăcută complet, însă după două runde este clasată pe locul 2 în clasamentul golgeterilor, fiind cea mai bună marcatoare a României în partidele cu Spania şi Senegal.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe