Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu, tot mai aproape de revenire: "Ce a fost mai greu a trecut". Rugămintea pentru fani înainte de meciul cu Gyor

VIDEO | Cristina Neagu, tot mai aproape de revenire: "Ce a fost mai greu a trecut". Rugămintea pentru fani înainte de meciul cu Gyorgalerie foto

Handbal

Comentarii

La o lună şi jumătate după operaţia la genunchi, Cristina Neagu a revenit la antrenamente, chiar dacă nu va mai juca până la finalul acestui sezon. Cu o pungă de gheaţă în jurul genunchiului, handbalista s-a reîntâlnit cu colegele sale de la CSM Bucureşti, înainte de meciul cu Gyor, din grupele principale ale Ligii Campionilor.

"Mă simt bine, foarte bine. A trecut abia o lună şi jumătate de la operaţie. Totul merge foarte bine. Merge bine recuperarea. Să spunem că ce a fost mai greu pentru mine, a trecut. Încep să merg acum deja aproape normal, încep să lucrez foarte bine , să mă simt din nou sportivă, să am febră musculară. Deci mă simt chiar foarte bine", a spus Neagu despre recuperare. 

Ea a suferit o ruptură de ligament anterior încrucişat la genunchiul drept în timpul meciului cu Ungaria, la Campionatul European din Franţa.

CSM Bucureşti deja s-a calificat sferturile de finală ale Ligii Campionilor, dar în meciul cu Gyor trebuie să îşi ia revanşa după înfrângerea din Ungaria. Neagu le va face galerie din tribune handbalistelor: "Vă daţi seama, o să vin să le susţin pe fete. Ştim cu toţii că e un meci foarte greu. Aş vrea pe calea aceasta să rog oamenii să vină într-un număr cât mai mare sâmbătă, la sală, să le susţină pe gete"

CSM Bucureşti - Gyor este sâmbătă, de la ora 15:00, în direct pe Telekom Sport 1. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: csm bucurestiliga campionilorcristina neagu 

viewscnt
Articole similare