Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Criza de la Real Madrid analizată la Euro Center. Cât a contat plecarea lui Cristiano şi cine e vinovat de situaţia actuală

VIDEO | Criza de la Real Madrid analizată la Euro Center. Cât a contat plecarea lui Cristiano şi cine e vinovat de situaţia actuală

Real Madrid

Comentarii

Emisiunea Euro Center, moderată de Alex Rădulescu, a analizat astăzi, printre altele, criza de la campioana Europei, Real Madrid. Formaţia blanco adună patru meciuri consecutive fără gol marcat, iar scaunul noului antrenor, Julen Lopetegui se clatină serios.

Basarab Panduru şi Marius Bilaşco au fost provocaţi la dezbaterea subiectului Real Madrid de către Alex Rădulescu.

Panduru a explicat: ”Acum observi că o mare parte dintre jucătorii buni ai Realului erau puşi în evidenţă de Cristiano Ronaldo. Chiar dacă erau ei supăraţi la un moment dat că toată atenţia e pe Cristiano...uite Garteh Bale nu face nimic, pentru că nu face nimic echipa. Eu cred că Florentino ştia ce se întamplă...şi avea nevoie de un antrenor care nu cerea nimic. Chiar dacă pleacă, jucătorii tot ăştia sunt..!”

În altă ordine de idei, Marius Bilaşco explică: ”Spuneam că Ronaldo pleacă, dar că Real Madrid are mulţi jucători cu personalitatea puternică , ce au stat în umbră până de curând. Dar uite că nu a fost aşa. Real Madrid a depins foarte mult de Cristiano Ronaldo la performanţele din ultima vreme. Ce se întâmplă acum sună a dezastru, iar primul vinovat este cel care conduce destinele clubului, apoi antrenorul şi jucătorii”

Cum au comentat cei doi analişti Telekom Sport, criza de la Real Madrid la Euro Center, vezi mai jos. 

Afla mai multe despre: real madridbasarab pandurumarius bilaşcoeuro center 

viewscnt
Articole similare