Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Criză de nervi a lui Dan Petrescu la finalul meciului cu Poli Iaşi: "Nu am mai văzut aşa ceva, ne-au furat din minutul 1! Avem nevoie de VAR"

VIDEO | Criză de nervi a lui Dan Petrescu la finalul meciului cu Poli Iaşi: "Nu am mai văzut aşa ceva, ne-au furat din minutul 1! Avem nevoie de VAR"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul CFR-ului îl acuză pe centralul Cătălin Popa că nu i-a acordat echipei sale două penaltyuri în remiza de pe teren propriu în faţa alb-albaştrilor lui Mihai Teja.

Dan Petrescu nu s-a putut abţine să nu critice din nou arbitrajul după al treilea meci fără victorie al echipei sale în acest sezon. 
 
"O viciere crasă de rezultat. Nu am mai văzut aşa ceva, un arbitraj pro Poli Iaşi din minutul 1 până în minutul 90. Am avut două penaltyuri clare, la Deac şi la Rondon. Rondon a scăpat singur cu portarul, faza e clară, simplă... toată banca a văzut, numai arbitrul nu a văzut. Scăpa singur cu portarul şi arbitrul a dat offside Şi la golul lor e fault la Susici. Dar sunt obişnuit la CFR să se întâmple aşa. Dacă îmi arătaţi în Liga I o echipă arbitrată acasă în felul ăsta... Doamne Fereşte! După ce că am făcut schimbări şi ghinionul a fost mare... am avut şi acest arbitraj care a viciat rezultatul clar" a tunat antrenorul campioanei. 
 
Petrescu a primit din nou cartonaş galben, la fel ca şi la Supercupa României. La cinci avertismente va sta în tribună. 
 
"Dacă dădea ce trebuia să dea, nu mai eram sancţionat... Dacă aveam VAR astăzi... Eu de ce mă bat pentru VAR? Am cerut şi eu bancă cu 10 jucători, nu s-a vrut. Am cerut VAR, nu s-a putut. Cu VAR, astăzi era simplu. Primeam penalti la Deac, primeam penalti la Rondon... la Rondon sigur nu se rifica, că lăsa faza şi pe urmă se uita.... Era foarte simplu, o victorie liniştită. Dar dacă nu vrem VAR, o să suportăm şi alte lucruri. Dar să vedeţi alte lucruri ce o să facă! Sigur o să ţipe toată lumea la asemenea greşeli" a încheiat Petrescu. 

Afla mai multe despre: cfr clujcătălin popaarbitrajdan petrescu 

viewscnt
Articole similare