Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Croitoru a căzut în capcana lui Tănase. Mijlocaşul FCSB-ului l-a păcălit pe antrenor: "Eu chiar vreau să-l felicit"

VIDEO | Croitoru a căzut în capcana lui Tănase. Mijlocaşul FCSB-ului l-a păcălit pe antrenor: "Eu chiar vreau să-l felicit"

FCSB

Comentarii

FC Botoşani are acum meci cu FCSB, în etapa a 16-a din Liga I, iar Marius Croitoru speră ca echipa sa să beneficieze de un arbitraj corect. Pentru a-şi susţine declaraţiile, antrenorul moldovenilor a căzut în capcana lui Florin Tănase, pe care l-a dat exemplu după meciul roş-albaştrilor cu Sepsi.

Iniţial, Tănase a declarat că penalty-ul primit de FCSB n-a fost corect acordat, însă mijlocaşul roş-albaştrilor a revenit cu o postare pe reţelele de socializare în care a explicat că totul a fost doar o ironie. Se pare ca mesajul ulterior postat de Tănase n-a mai ajuns şi la Croitoru, care l-a lăudat pe fotbalitul vicecampioanei României.

"Aş vrea să îl felicit pe Tase că a avut curajul să spună că nu a fost 11 metri, sper să nu păţim şi noi acelaşi lucru, ăsta este singurul lucru pe care mi-l doresc. Ca după meci să nu apară iar un jucător de la Steaua să spună că nu a fost pealty. Am mai păţit cu alte echipe care acum strigă sus şi tare că sunt furate. Sau că nu sunt lăsate să fie în play-off. Eu ce să mai zic?

Astea cu jocurile astea de culise, că nu sunt doriţi unii, că sunt doriţi alţii, astea sunt trecute. S-au mai jucat campionate şi fără alţii care nu au fost doriţi în play-off, tot joacă pe unde nu sunt, prin play-out. Nu ar fi o problemă să se joace şi acest campionat fără ei, că văd că toată lumea ţipă sus şi tare că nu sunt doriţi ăia" , a declarat Marius Croitoru.

"Nu ştiu ce să zic. Dacă înainte spuneam că a fost penalty, acum mingea era undeva între mine şi el. Eu am pus piciorul stâng în faţa lui şi el mi-a dat peste picior. Chiar nu ştiu ce să zic" , a declarat Florin Tănase după meciul cu Sepsi.

Deşi iniţial mărturisea cât se poate de sincer că nu se aştepta să primească penalty, Florin Tănase a revenit, ulterior, cu o postare pe reţelele de socializare în care a dezvăluit că totul a fost doar o ironie şi că este convins că lovitura de la 11 metri a fost acordată corect.

"<<Mă aşteptam să iau galben!>>, am spus la super-flash-ul de după meci.

Poate că declaraţia mea de la finalul meciului cu Sepsi OSK a fost înţeleasă greşit. Nu am spus în niciun moment că arbitrul a greşit acordând penalty, ci am încercat o ironie care, se pare, a fost prea subtilă!

Consider că Horaţiu Feşnic a judecat corect faza şi mă bucur să văd că există arbitri care au curajul să ia decizia corectă, chiar dacă asta îi supără pe unii!", scrie Florin Tănase.

Afla mai multe despre: tanase 

viewscnt
Articole similare