Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Croitoru a răbufnit şi s-a luat de toată lumea la conferinţa de presă: "Nu facem jocurile nimănui, altfel ne bate Dumnezeu"

VIDEO | Croitoru a răbufnit şi s-a luat de toată lumea la conferinţa de presă: "Nu facem jocurile nimănui, altfel ne bate Dumnezeu"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a pierdut meciul din deplasarea de la CFR Cluj, scor 0-1, în urma unui penalty controversat primit de ardeleni. Imediat după meciul de pe terenul campioanei României, Marius Croitoru a profitat de moment şi l-a criticat pe arbitrul partidei, Marius Avram.

Întrebat dacă meciul cu CFR Cluj a mai avut o miză pentru FC Botoşani, Marius Croitoru a răbufnit şi a ţinut să precizeze că echipa sa nu participă la "jocuri de culise".

"Botoşani e o echipă mică şi curată şi va juca numai şi numai pe teren. Nu facem jocurile nimănui, pentru că atunci te bate Dumnezeu. Nici la baschet nu cred că se dădea faultul ăsta de la penalty.

Unde m-a prins domnul Marius Avram, m-a terminat. M-a prins la Steaua, mi-a dat roşu nemeritat. Îmi spune la Steaua că a avut dreptate, mă întâlnesc acum cu dumnealui, îi spun <<Cum e, domnul Marius?>>. Acum, după meci sau la pauză, îmi spune din nou că are dreptate. Dacă are aceeaşi dreptate, înseamnă că dreptatea asta e... În fine. 

Când eşti testat acum cinci zile pozitiv şi pe urmă joci... Când eşti testat pozitiv, ştiu că se intră în izolare, dar ei ştiu ce au făcut, cum au făcut, nu e treaba mea" , a spus Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: croitorucfr cluj 

viewscnt
Articole similare