Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Croitoru, în culmea fericirii după calificarea în play off: "O performanţă unică". Jucătorul surpriză pe care îl propune la naţională şi mesajul pentru Miron

VIDEO | Croitoru, în culmea fericirii după calificarea în play off: "O performanţă unică". Jucătorul surpriză pe care îl propune la naţională şi mesajul pentru Miron

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins-o pe Sepsi, scor 1-0 şi şi-a asigurat, din punct de vedere matematic, calificarea în play off-ul Ligii 1. La finalul partidei de la Sfântu Gheorghe, Marius Croitoru şi-a felicitat jucătorii şi a avut un mesaj pentru George Miron, plecat de acum la FCSB.

"Cel mai mult sunt fericit şi mulţumit, împlinit pentru aceşti băieţi minunaţi. Tot ceea ce s-a realizat la Botoşani este numai meritul lor. Ei sunt principalii artizani, principalii oameni care au făcut posibilă această performanţă unică pentru clubul nostru. Nu am decât să le mulţumesc, pentru că în primul meu de antrenorat am ocazia să lucrez cu nişte oameni incredibili. Urmează play-off-ul şi ne dorim din tot sufletul să nu fim doar o prezenţă, ci vreau ca jocul nostru să fie unul bun, unul consistent, unul care să aducă spectacol şi puncte", a declarat Marius Croitoru la finalul meciului cu Sepsi. 

Pentru George Miron a fost ultimul meci la FC Botoşani. Începând din etapa viitoare, fundaşul central va fi jucătorul de la FCSB. Tehnicianul de la Botoşani a ţinut să îi transmită un mesaj la finalul aventurii sale: "Vreau să îi mulţumesc în primul rând lui George, pentru mine e un căpitan adevărat şi e o mare pierdere"

Nu în ultimul rând, odată cu accederea în play off, Marius Croitoru îi propune şi un jucător lui Mirel Rădoi, anume Denis Haruţ: "Sunt ferm convins că va juca şi la naţionala mare, pentru că e de o inteligenţă incredibilă. Se adaptează pe orice poziţie. Nu ştiu cum a fost evitat până acum de cei care au fost la naţionala de tineret, pentru că e unul dintre cei mai buni jucători din România ca fundaş central sau fundaş dreapta, la numai 20 de ani".

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosani 

viewscnt
Articole similare