Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Croitoru la primul eşec dur din cariera de antrenor: ”A fost o lecţie de fotbal, dar trebuie să fim bărbaţi”

VIDEO | Croitoru la primul eşec dur din cariera de antrenor: ”A fost o lecţie de fotbal, dar trebuie să fim bărbaţi”

FC Botoșani

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Pereira ’19, Deac ’25, ’73 (penalti) şi Păun ’37. Pentru FC Botoşani a înscris Cimpanu, în minutul 79.

La finalul primului eşec dur din cariera sa de antrenor, Marius Croitoru a mărturisit că a resimţit acest meci drept o lecţie: ”Multe nu sunt de spus. E o lecţie pentru noi. E o lecţie pentru noi, o lecţe de fotbal predată de CFR. Trebuie să acceptăm şi astfel de lucruri, trebuie să fim bărbaţi nu numai când câştigăm, ci mai ales în aceste momente. Oriunde am jucat sau oriunde voi juca, la fel, mă voi duce să câştig. Din păcate, azi CFR a fost mult mai puternică decât noi” a mărturisit antrenorul botoşănenilor după meci.

Puştiul Cîmpanu a fost singura veste bună a zilei pentru FC Botoşani. El a reuşit contra CFR-ului primul său gol în Liga 1: ”Mie îmi place să joc cu tineri. Le dau şansa tuturor, azi am avut patru tineri în echipă. Nu îmi este teamă.Asta le-am spus, este o lecţie pentru noi din care bărbaţii adevăraţi au ce învăţa. Eram conştienţi că va veni acest moment, nu de asemenea natură” a mai spus Marius Croitoru. 

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare