Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Croitoru, sincer după prima victorie a echipei sale în ultimele două luni: "Nu meritam să câştigăm" Antrenorul vine cu detalii despre litigiul cu CFR

VIDEO | Croitoru, sincer după prima victorie a echipei sale în ultimele două luni: "Nu meritam să câştigăm" Antrenorul vine cu detalii despre litigiul cu CFR

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a reuşit prima victorie în campionat după 8 etape. A bătut-o pe Hermanstadt, iar succesul i-a adus pe fotbaliştii săi în prima jumătate a clasamentului.

A fost abia a treia victorie din acest sezon al Ligii 1 pentru moldoveni, care le mai învinseseră pe FC Voluntari şi FCSB până acum. Dacă la perecedetele interviuri de după meciuri spunea că îl interesează ca echipa lui să joace spectaculos, acum antrenorul oaspeţilor s-a bucurat pentru succesul pragmatic al echipei sale.  
 
"Nu e ceea ce vreau eu, dar ne-am atins obiectivul. Este un meci care dacă te uitai la el, puteai să spui că se joacă 3 zile şi nu se marchează. Am pierdut foarte multe puncte jucând frumos, astăzi am câştigat trei puncte jucând pragmatic, ca să nu spun altfel. În toate egalurile pe care le-am făcut echipa a jucat nu bine, ci foarte bine, dar din păcate, n-am reuşit să adunăm prea multe puncte" a declarat Croitoru. 
 
Acesta îi asigură pe fanii Botoşaniului că echipa sa nu va pierde la masa verde partida cu CFR Cluj din 16-imile Cupei României. 
 
"Atât timp cât există un regulament şi ei se pot lega de treaba asta, este dreptul lor să facă, dar eu înainte de meci, seara, am discutat cu băiatul meu din club şi mi-a spus: Marius, singura regulă pe care trebuie s-o respecţi este cea cu doi juniori. Aşa, să pui mâna pe piatră să arunci, că pe timpul lor sau pe timpul altora nu se întâmplau...s-au întâmplat, credeţi-mă, greşeli mult mai multe şi la nivel mai mare se greşeşte. Este uşor să vii să spui după că s-a greşit. Nu s-a greşit, pentru că noi ştuiam exact ce spune regulamentul" a mai spus Marius Croitoru. 
 
 

 

Afla mai multe despre: fc botoşanicroitorucupa românieicfr cluj 

viewscnt
Articole similare